120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Slavíme! Slevy až -80 %
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

No řekněte – nejsou k sežrání? Pánské barevné ponožky s motivem šťavnatého ovoce, japonského sushi a pálivé chilli papričky vám zaručeně vrátí chuť do života. Vyrazte v nich do svého oblíbeného podniku a sledujte, co se bude dít. Možná rozpoutáte (módní) peklo na zemi, možná potkáte spřízněné duše. Popusťte uzdu své hravé a svobodomyslné osobno...

No řekněte – nejsou k sežrání? Pánské barevné ponožky s motivem šťavnatého ovoce, japonského sushi a pálivé chilli papričky vám zaručeně vrátí chuť do života. Vyrazte v nich do svého oblíbeného podniku a sledujte, co se bude dít. Možná rozpoutáte (módní) peklo na zemi, možná potkáte spřízněné duše. Popusťte uzdu své hravé a svobodomyslné osobnosti a prohlédněte si také ponožky s motivem zvířat, přírody a sportu nebo vánoční fusekle.

Jak vybrat pánské veselé ponožky

Zásadní je, aby se noha v ponožce cítila dobře. Špatně zvolená velikost nebo nevhodný materiál může zapříčinit bolestivé otlaky, puchýře nebo nepříjemné zapařování. A jak tedy poznat ideální ponožky? Měly by vám perfektně sedět a netlačit vás, udržovat chodidla v suchu a teple, omezovat pocení a pohlcovat nepříjemný zápach. Materiál volte podle aktivity, které se chcete věnovat – zatímco pro běžné denní nošení se hodí bavlněné ponožky, na sport oblékněte funkční ponožky z merino vlny nebo syntetických vláken.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–29 z 29 položek
1–29 z 29 položek

100% hodnocení
6 950 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí