120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Vyrážíte často a rádi do přírody? Oblékněte pánské barevné ponožky s motivem zimní krajiny, jehličnatého lesa nebo bylin a užijte si každý krok na své cestě za dobrodružstvím. Jsou pohodlné, příjemně se nosí a jejich design vás nikdy nepřestane bavit. Aby toho nebylo málo, na své si u nás přijdou také milovníci zvířat, dobrého jídla a vánočních...

Vyrážíte často a rádi do přírody? Oblékněte pánské barevné ponožky s motivem zimní krajiny, jehličnatého lesa nebo bylin a užijte si každý krok na své cestě za dobrodružstvím. Jsou pohodlné, příjemně se nosí a jejich design vás nikdy nepřestane bavit. Aby toho nebylo málo, na své si u nás přijdou také milovníci zvířat, dobrého jídla a vánočních svátků nebo třeba muži, jejichž srdce bije pro nevšední hobby a sport.

Jak vybrat pánské veselé ponožky

Ponožky s veselými motivy dokážou spolehlivě rozzářit každý den, zvlášť když je každá jiná. Design ale není to jediné, co by vás při výběru ponožek mělo zajímat. Kromě toho se zaměřte také na jejich velikost, střih a délku. Ponožky vám musí perfektně padnout – příliš velké se vám budou při chůzi shrnovat, zatímco příliš malé vám způsobí bolestivé otlaky na kotnících nebo lýtkách. A co materiál? Ideální volbou jsou bambusové nebo bavlněné ponožky, které nechávají nohu volně dýchat.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 30 položek
1–30 z 30 položek

100% hodnocení
6 965 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí