120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Slavíme! Slevy až -80 %
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Jak nejlépe oslavit Štědrý den nebo svátek všech zamilovaných? Oblékněte dámské barevné ponožky se svátečními motivy, hoďte nohy na stůl a starosti za hlavu. Vánoční ponožky s norským vzorem vás zahřejí lépe než svařené víno, zatímco valentýnské ponožky vám 14. února zajistí pozornost a obdiv vašeho vyvoleného. A co si obléknout po svátcích? Ka...

Jak nejlépe oslavit Štědrý den nebo svátek všech zamilovaných? Oblékněte dámské barevné ponožky se svátečními motivy, hoďte nohy na stůl a starosti za hlavu. Vánoční ponožky s norským vzorem vás zahřejí lépe než svařené víno, zatímco valentýnské ponožky vám 14. února zajistí pozornost a obdiv vašeho vyvoleného. A co si obléknout po svátcích? Každodenní povinnosti zvládnete levou zadní díky ponožkám s motivem jídla, zvířat a sportu nebo s přírodním motivem.

Jak vybrat dámské veselé ponožky

Ponožky s veselými motivy by neměly chybět ani ve vašem šatníku. Nejen že jsou pohodlné a příjemně se nosí, ale navíc hýří všemi barvami a snadno je zkombinujete s outfitem. A jak vybrat ty pravé? Kromě designu se zaměřte na jejich velikost, střih a délku – na výběr máte jak vysoké, tak kotníkové ponožky, které jsou ideální na léto nebo do nízkých bot. Nepodceňte ani volbu materiálu a na běžné denní nošení si pořiďte bambusové nebo bavlněné ponožky, které nechávají nohu volně dýchat.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–18 z 18 položek
1–18 z 18 položek

100% hodnocení
6 950 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí