120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Slavíme! Slevy až -80 %
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Filtr

Vystupte z davu a oblékněte crazy boxerky s veselými motivy, které dokonale dokreslují vaši osobnost. Jsou ušité z kvalitních materiálů, mají přiléhavý střih a elastickou gumu, která vás neuškrtí. Ať už se rádi proháníte na skateboardu, běháte za míčem, nebo vás láká širé moře, v našich boxerkách budete vždycky sám sebou. Raději nosíte trenýrky...

Vystupte z davu a oblékněte crazy boxerky s veselými motivy, které dokonale dokreslují vaši osobnost. Jsou ušité z kvalitních materiálů, mají přiléhavý střih a elastickou gumu, která vás neuškrtí. Ať už se rádi proháníte na skateboardu, běháte za míčem, nebo vás láká širé moře, v našich boxerkách budete vždycky sám sebou. Raději nosíte trenýrky? Žádný problém! Pořiďte si k nim pánské ponožky se stejným motivem a slaďte se od hlavy až k patě.

Veselé spodní prádlo do každého šatníku

Barevné spodní prádlo s veselými motivy si můžete bez obav obléknout pod letní šortky, pracovní džíny i kalhoty od obleku – veselé motivy zůstanou jen a jen vaším tajemstvím. Důležité je, aby vám spodní prádlo perfektně sedělo. Zkontrolujte si proto délku nohaviček a pozor si dejte na příliš těsnou gumu v pase a výrazné švy, které by mohly nepříjemně dráždit pokožku. Nevíte si rady s výběrem? Prohlédněte si veselé boxerky se sportovními motivy nebo pánské trenýrky od české značky Styx, které se vyrábějí ze 100% bavlny.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–12 z 12 položek
1–12 z 12 položek

100% hodnocení
6 950 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí