120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Filtr

Vystupte z davu a oblékněte crazy boxerky s veselými motivy, které dokonale dokreslují vaši osobnost. Jsou ušité z kvalitních materiálů, mají přiléhavý střih a elastickou gumu, která vás neuškrtí. Ať už se rádi proháníte na skateboardu, běháte za míčem, nebo vás láká širé moře, v našich boxerkách budete vždycky sám sebou. Raději nosíte trenýrky...

Vystupte z davu a oblékněte crazy boxerky s veselými motivy, které dokonale dokreslují vaši osobnost. Jsou ušité z kvalitních materiálů, mají přiléhavý střih a elastickou gumu, která vás neuškrtí. Ať už se rádi proháníte na skateboardu, běháte za míčem, nebo vás láká širé moře, v našich boxerkách budete vždycky sám sebou. Raději nosíte trenýrky? Žádný problém! Pořiďte si k nim pánské ponožky se stejným motivem a slaďte se od hlavy až k patě.

Veselé spodní prádlo do každého šatníku

Barevné spodní prádlo s veselými motivy si můžete bez obav obléknout pod letní šortky, pracovní džíny i kalhoty od obleku – veselé motivy zůstanou jen a jen vaším tajemstvím. Důležité je, aby vám spodní prádlo perfektně sedělo. Zkontrolujte si proto délku nohaviček a pozor si dejte na příliš těsnou gumu v pase a výrazné švy, které by mohly nepříjemně dráždit pokožku. Nevíte si rady s výběrem? Prohlédněte si veselé boxerky se sportovními motivy nebo pánské trenýrky od české značky Styx, které se vyrábějí ze 100% bavlny.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–12 z 12 položek
1–12 z 12 položek

100% hodnocení
6 967 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí