120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Slavíme! Slevy až -80 %
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Usedněte ke štědrovečerní tabuli vyladěný od hlavy až k patě. Svou sváteční róbu doplňte vánočními trenkami nebo boxerkami a nezapomeňte na veselé ponožky s vánočními motivy. V opačném případě si i na Štědrý den od maminky vyslechnete, že nohy v teple jsou základ pevného zdraví. Naštěstí máte z čeho vybírat – v Trenýrkárna.cz najdete kromě páns...

Usedněte ke štědrovečerní tabuli vyladěný od hlavy až k patě. Svou sváteční róbu doplňte vánočními trenkami nebo boxerkami a nezapomeňte na veselé ponožky s vánočními motivy. V opačném případě si i na Štědrý den od maminky vyslechnete, že nohy v teple jsou základ pevného zdraví. Naštěstí máte z čeho vybírat – v Trenýrkárna.cz najdete kromě pánských trenek také barevné ponožky se sobím spřežením, perníčky nebo Santa Clausem.

Jak vybrat pánské ponožky s veselými motivy

Jestliže během roku dáváte přednost jednobarevným ponožkám, pak alespoň o Vánocích popusťte uzdu své fantazii a oblékněte ponožky s klasickými motivy Vánoc. A jak vybrat ty pravé? Vánoční ponožky musí být především teplé. Počítejte s tím, že v nich vyrazíte na procházku do zasněženého lesa, na vánoční trhy nebo na půlnoční mši do kostela. Vašim představám budou vyhovovat české ponožky Styx ušité ze 100% bavlny, které příjemně hřejí a nedráždí pokožku.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–19 z 19 položek
1–19 z 19 položek

100% hodnocení
6 950 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí