120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Filtr

Která pokožka je nejcitlivější? Ta dětská! A proto si zaslouží takové spodní prádlo, které nezpůsobuje oděrky, zarudnutí pokožky, pupínky ani jiné alergické reakce. Spodní prádlo pro děti musí být jako druhá kůže. Musí se přizpůsobit běhání, skákání, ale třeba také dětským šarvátkám (to zejména u kluků). Věděli jste, že spodní prádlo pro děti u ...

Která pokožka je nejcitlivější? Ta dětská! A proto si zaslouží takové spodní prádlo, které nezpůsobuje oděrky, zarudnutí pokožky, pupínky ani jiné alergické reakce. Spodní prádlo pro děti musí být jako druhá kůže. Musí se přizpůsobit běhání, skákání, ale třeba také dětským šarvátkám (to zejména u kluků). Věděli jste, že spodní prádlo pro děti u nás můžete pořídit i se slevou? Nabízíme levné, ale přesto kvalitní dětské spodní prádlo.

Pohodlné spodní prádlo pro kluky i holky

Spodní prádlo pro chlapce máme v nejoblíbenějších střizích. Dáte přednost trenkám, slipům nebo boxerkám? V nabídce dívčího spodního prádla nenajdete jen klasické kalhotky, ale také třeba pohodlné trenky. Trenky pro holky totiž v poslední době hýbou světem. Jen si představte, jak si vaši potomci hrají ve stejných trenkách. Není to roztomilé? Prostě sourozenecké souznění.


Děti milují barvy a hravé potisky. Spodní prádlo pro dívky, ale také chlapecké spodní prádlo od české značky Styx a slovenské Dedoles v nich vyvolá zvědavost. Už nebudete bojovat s každodenním zdlouhavým oblékáním, veselé spodní prádlo si děti oblečou natotata. Design je pro děti na prvním místě. Rodiče by se však měli zajímat především o materiál a střih. Nejpříjemnější dětské prádlo je ušité z bavlny. Střihy jsou propracované tak, aby dítko nikde neškrtily a nechaly mu absolutní svobodu. V kategorii najdete také maximálně pohodlná pyžama a ponožky.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

61–90 z 523 položek
na stránku

100% hodnocení
6 965 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí