120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Nevyztužené podprsenky mají měkké košíčky bez výztuže, které dávají vyniknout přirozenému tvaru poprsí, ale zároveň ho lehce modelují. Košíčky mohou být hladké, aby se nerýsovaly pod oblečením, i zdobené krajkou, detaily ze síťoviny nebo rafinovanými strappy pásky, které ozvláštňují dekolt. Nevyztužené podprsenky bez kostic jsou skvělou volbou ...

Nevyztužené podprsenky mají měkké košíčky bez výztuže, které dávají vyniknout přirozenému tvaru poprsí, ale zároveň ho lehce modelují. Košíčky mohou být hladké, aby se nerýsovaly pod oblečením, i zdobené krajkou, detaily ze síťoviny nebo rafinovanými strappy pásky, které ozvláštňují dekolt. Nevyztužené podprsenky bez kostic jsou skvělou volbou pro ženy, které touží po naprostém pohodlí, zatímco ženy s bujným poprsím ocení vyztužené podprsenky s kosticemi.

Jak vybrat dámskou podprsenku?

Dámská podprsenka by měla podtrhovat váš styl, zajistit pohodlí během celého dne a ideálně také zvyšovat sebevědomí. Pokud toužíte po dechberoucím dekoltu, neměla by vám v šatníku chybět trojúhelníková podprsenka se zpevněnými košíčky, svůdná bardotka, jejíž tvar zvýrazňuje horní linii ňader, nebo push-up podprsenka, která poprsí přirozeně pozvedne a vytvaruje. Ráda nosíte upnutá trička a šaty? V tom případě si pořiďte bezešvou podprsenku, která je pod oblečením téměř neviditelná.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 173 položek
na stránku
1–30 z 173 položek

100% hodnocení
6 965 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí