120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Filtr

Sháníte chlapecké spodní prádlo, které bude pohodlné, stylové a navíc ušité z kvalitních materiálů? Vsaďte na boxerky pro kluky od značky Fila nebo Styx. Mohou mít krátkou i delší nohavičku a sportovní, klasickou či vytkávanou gumu, která je spolehlivě drží na svém místě. Dají se nosit pod upnuté kalhoty nebo na sport, jelikož padnou jako ulité....

Sháníte chlapecké spodní prádlo, které bude pohodlné, stylové a navíc ušité z kvalitních materiálů? Vsaďte na boxerky pro kluky od značky Fila nebo Styx. Mohou mít krátkou i delší nohavičku a sportovní, klasickou či vytkávanou gumu, která je spolehlivě drží na svém místě. Dají se nosit pod upnuté kalhoty nebo na sport, jelikož padnou jako ulité. Pozor si dejte pouze na výrazné švy, které by mohly způsobovat otlaky nebo nepříjemně škrábat.

Jak vybrat spodní prádlo pro chlapce?

Jelikož spodní prádlo pro kluky je v přímém kontaktu s citlivou dětskou pokožkou, mělo by být vyrobené z kvalitního materiálu. Na běžné denní nošení volte prádlo z prodyšné bavlny, bambusových vláken nebo modalu. Naopak umělým vláknům se raději obloukem vyhněte, mohly by dětskou pokožku dráždit a způsobovat alergické reakce. Otázkou také je, zda zvolit chlapecké boxerky, slipy nebo trenýrky. Volné trenky se nosí pod širší kalhoty nebo na spaní, zatímco klučičí boxerky a slipy dobře přiléhají k tělu, lze je obléknout i pod upnuté džíny a skvěle se hodí na sport.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 69 položek
na stránku
1–30 z 69 položek

100% hodnocení
6 965 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí