120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Sháníte chlapecké spodní prádlo, které bude pohodlné, stylové a navíc ušité z kvalitních materiálů? Prohlédněte si pohodlné trenýrky, skvěle padnoucí boxerky nebo klasické klučičí slipy, které se hodí zejména na sport nebo pod upnuté kalhoty. Díky široké vytkávané gumě spolehlivě drží na svém místě, aniž by škrtily. Pozor si dejte pouze na výra...

Sháníte chlapecké spodní prádlo, které bude pohodlné, stylové a navíc ušité z kvalitních materiálů? Prohlédněte si pohodlné trenýrky, skvěle padnoucí boxerky nebo klasické klučičí slipy, které se hodí zejména na sport nebo pod upnuté kalhoty. Díky široké vytkávané gumě spolehlivě drží na svém místě, aniž by škrtily. Pozor si dejte pouze na výrazné švy, které by mohly způsobovat otlaky nebo nepříjemně škrábat.

Jak vybrat spodní prádlo pro chlapce?

Klučičí spodní prádlo vybírejte s ohledem na citlivou dětskou pokožku, která si rozumí zejména s přírodními materiály, jako je prodyšná bavlna, bambusové vlákno nebo modal. Nakonec zbývá rozhodnout, zda zvolíte chlapecké slipy, boxerky nebo trenýrky. V první řadě myslete na pohodlí. Boxerky a slipy pro kluky dobře přiléhají k tělu, lze je obléknout i pod upnuté džíny a skvěle se hodí na sport, zatímco volné trenky se schovají pod široké nohavice a jsou ideální na spaní.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–24 z 24 položek
1–24 z 24 položek

100% hodnocení
6 965 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí