120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Hledáte kvalitní chlapecké pyžamo, ve kterém váš malý uličník prospí klidně celou noc? V Trenýrkárna.cz najdete bavlněná pyžama pro kluky od 2 do 14 let, která si skvěle rozumí i s citlivou dětskou pokožkou. Samozřejmostí je volnější střih, který se postará o dostatek pohodlí během spánku – pyžamo nikde netlačí, neškrtí a nezpůsobuje bolestivé o...

Hledáte kvalitní chlapecké pyžamo, ve kterém váš malý uličník prospí klidně celou noc? V Trenýrkárna.cz najdete bavlněná pyžama pro kluky od 2 do 14 let, která si skvěle rozumí i s citlivou dětskou pokožkou. Samozřejmostí je volnější střih, který se postará o dostatek pohodlí během spánku – pyžamo nikde netlačí, neškrtí a nezpůsobuje bolestivé otlaky, nebo dokonce opruzeniny. Sháníte pyžamo pro mladou slečnu? Pak by vaší pozornosti neměla uniknout dívčí pyžama ze 100% bavlny.

Jak vybrat kvalitní pyžamo pro děti

Dětské pyžamo musí být především pohodlné, dostatečně prodyšné a ušité z kvalitních materiálů. Pozor si dejte na zpracování švů – příliš hrubé švy mohou pokožku dítěte nepříjemně dráždit. Výběr pyžama přizpůsobte také ročnímu období. Zatímco na léto jsou ideální dětská pyžama s krátkým rukávem, v zimě přijdou vhod teplejší dětská pyžama s dlouhým rukávem a nohavicemi. Podobně obezřetně vybírejte také chlapecké spodní prádlo, dětské trenýrky a dětské ponožky – vždy berte ohled na citlivou pokožku těch nejmenších.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–29 z 29 položek
1–29 z 29 položek

100% hodnocení
6 965 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí