120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Black Friday

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Je sexy, rafinované, a navíc i velmi praktické. Právě proto by pohodlné dámské body mělo patřit k základním kouskům ženského šatníku, podobně jako dámské kalhotky nebo punčochy. Na první pohled připomíná klasické tílko, avšak na rozdíl od něj má zapínání v rozkroku, díky čemuž krásně obepíná postavu a nevyhrnuje se. Značkové dámské body Diesel ...

Je sexy, rafinované, a navíc i velmi praktické. Právě proto by pohodlné dámské body mělo patřit k základním kouskům ženského šatníku, podobně jako dámské kalhotky nebo punčochy. Na první pohled připomíná klasické tílko, avšak na rozdíl od něj má zapínání v rozkroku, díky čemuž krásně obepíná postavu a nevyhrnuje se. Značkové dámské body Diesel se hodí obzvlášť k moderním kalhotám s vysokým pasem a pouzdrové sukni. Obléknout ho však můžete také na sport – v tom případě ale zvolte savý a rychleschnoucí materiál.

Kvalitní materiál je základ

Spodní prádlo do značné míry ovlivňuje to, jak se cítíte. Při jeho výběru se proto zaměřte na střih, kvalitu zpracování a v neposlední řadě na použité materiály. Kdykoliv můžete, volte přírodní textilie, které jsou vysoce prodyšné, příjemné na dotek a hypoalergenní. Na běžné denní nošení jsou ideální kousky z bavlny a bambusových vláken, zatímco na sport se hodí prádlo, spodky a ponožky z merino vlny, která má skvěle termoregulační vlastnosti a účinně pohlcuje zápach.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–1 z 1 položky
1–1 z 1 položky

100% hodnocení
6 967 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí