120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Slavíme! Slevy až 80 %
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Dámská sexy podprsenka je skvělým způsobem, jak dostat svého partnera téměř v okamžiku do té správné nálady a zamotat mu hlavu. Záleží jen na vás, zda obléknete romantickou braletku, krajkovou podprsenku nebo sexy body, které ponechává dostatek prostoru mužské fantazii. Důležité je, abyste se v dámské erotické podprsence cítila sebevědomě, smys...

Dámská sexy podprsenka je skvělým způsobem, jak dostat svého partnera téměř v okamžiku do té správné nálady a zamotat mu hlavu. Záleží jen na vás, zda obléknete romantickou braletku, krajkovou podprsenku nebo sexy body, které ponechává dostatek prostoru mužské fantazii. Důležité je, abyste se v dámské erotické podprsence cítila sebevědomě, smyslně a žensky.

Jak vybrat dámské sexy spodní prádlo

V módním arzenálu žádné ženy nesmí chybět dámské erotické spodní prádlo, které navodí tu správnou atmosféru. Střih prádla přizpůsobte typu své postavy – dámské kalhotky s vyšším pasem schovají větší bříško, brazilky vykouzlí kulatý zadeček a tanga zdůrazní dokonale vysportované proporce. Při výběru barev nemusíte sázet na klasickou černou a červenou. Co takhle obléknout světle růžové, nebo naopak tmavě modré prádlo? Chcete-li svého partnera pořádně nažhavit, oblékněte sexy soupravu prádla a nezapomeňte na podvazky.

Zobrazit více

100% hodnocení
6 967 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí