120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

U dětských kalhotek je nejdůležitější pohodlí. Vzhledem k tomu, že jsou děti neustále v pohybu, musí jim kalhotky sedět jako druhá kůže. Jaké základní vlastnosti by mělo splňovat dětskéspodní prádlo? Především by mělo být prodyšné a dobře odvádět pot. Například při hraní na „schovku“ se děti neuvěřitelně zpotí. Kromě toho by je spodní prádlo ne...

U dětských kalhotek je nejdůležitější pohodlí. Vzhledem k tomu, že jsou děti neustále v pohybu, musí jim kalhotky sedět jako druhá kůže. Jaké základní vlastnosti by mělo splňovat dětskéspodní prádlo? Především by mělo být prodyšné a dobře odvádět pot. Například při hraní na „schovku“ se děti neuvěřitelně zpotí. Kromě toho by je spodní prádlo nemělo omezovat v pohybu. Pro děti bude samozřejmě nejdůležitější, aby se jim prádlo líbilo, a tak sáhněte po hravých vzorech, třeba po pohádkových postavičkách nebo roztomilých zvířátkách.

Na co se zaměřit při výběru kalhotek pro dívky?

Dívčí kalhotky by měly mít správnou velikost. Kalhotky nesmí při pohybu sjíždět, ale ani být zbytečně volné. Zkontrolujte gumičky v pase i kolem stehen. Neměly by způsobovat otlaky. Pokud byste sáhli po malých holčičích kalhotkách, objeví se oděrky, případně i alergická reakce. Kvalitní dětské kalhotky by měly být ušité z přírodních materiálů. Nejoblíbenější je bavlna, bio bavlna a bambus. Pružnost bavlněné látce dodá elastan, takže klidně vyberte pohodlné dětské kalhotky ze směsi bavlny a elastanu. Dívčí kalhotky je možné koupit v sadě, ale také jednotlivě. Své dítko určitě potěšíte veselými dívčími kalhotkami. Menší holčičky si zamilují kalhotky s dětskými motivy. Pokud doma máte mladou slečnu, která si potrpí na ladění oblečení, můžete jí ke kalhotkám pořídit také dětské ponožky nebo podprsenku v podobné barvě či s podobným vzorem.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 31 položek
na stránku
1–30 z 31 položek

100% hodnocení
6 967 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí