120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Dívčí ponožky patří společně s kalhotkami a podprsenkami mezi základní druhy dětského spodního prádla. Při výběru dětských ponožek je důležité se soustředit především na kvalitu ušití. Zaměřte se na materiál, ale také na střih. Podle toho, jak je dítko staré, můžete vybírat ponožky s protiskluzovou úpravou. Rodiče budou při výběru ponožek pro d...

Dívčí ponožky patří společně s kalhotkami a podprsenkami mezi základní druhy dětského spodního prádla. Při výběru dětských ponožek je důležité se soustředit především na kvalitu ušití. Zaměřte se na materiál, ale také na střih. Podle toho, jak je dítko staré, můžete vybírat ponožky s protiskluzovou úpravou. Rodiče budou při výběru ponožek pro děti dbát především na kvalitní provedení. Děti bude zajímat především design. Nechte je, ať si vyberou vzor nebo barvu. O to raději budou ponožky nosit. Obecně jsou nejoblíbenější barevné a veselé ponožky pro holky.

Na co se zaměřit při výběru holčičích ponožek?

Dětské ponožky nesmí nikde tlačit. V prstové části by měly být ponožky dostatečně široké, aby nestahovaly prsty k sobě. Prsty musí mít prostor pro svobodný pohyb. Při výběru se zaměřte také na lem. Lem nesmí v případě vysokých ponožek stahovat lýtko a u nízkých utiskovat kotník. Důležitý je výběr správné velikosti. Malé ponožky budou klouzat a tlačit, velké se shrnovat a způsobovat otlaky. Co se týče materiálů, je nejlepší sáhnout po ponožkách s co největším podílem bavlny. Chybět by neměl ani elastan, díky kterému se ponožka skvěle přizpůsobí chodidlu. Ponožky pro dívky jsou k dostání s různými potisky. Můžete je sladit třeba s dívčími trenkami nebo pyžamem.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 143 položek
na stránku
1–30 z 143 položek

100% hodnocení
6 965 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí