120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Díky výprodeji dětského oblečení pořídíte vybrané kousky za atraktivní ceny. Slevy na dětské oblečení se šplhají až do výše 80 %. Za přitažlivou cenu pořídíte ponožky, kalhotky, slipy, trenky nebo boxerky. Udělejte svým dětem radost spodním prádlem v zářivých barvách. A co jim vykouzlí nefalšovaný úsměv na tváři? Spodní prádlo s veselými potisky...

Díky výprodeji dětského oblečení pořídíte vybrané kousky za atraktivní ceny. Slevy na dětské oblečení se šplhají až do výše 80 %. Za přitažlivou cenu pořídíte ponožky, kalhotky, slipy, trenky nebo boxerky. Udělejte svým dětem radost spodním prádlem v zářivých barvách. A co jim vykouzlí nefalšovaný úsměv na tváři? Spodní prádlo s veselými potisky. Co takhle zvířátka, postavičky z pohádek nebo komiksové obrázky?

Výprodej dětského zboží

Z jakého dětského oblečení ve slevě můžete vybírat? Pro chlapce jsme přichystali trenky, boxerky i slipy v klasickém jednobarevném provedení, ale také se stylovými potisky. Co takhle proužky, káry, netopýři nebo Tlapková patrola? Pro děvčátka jsou připraveny bavlněné kalhotky s obrázky Minnie, panenkou Barbie nebo s potisky zvířátek. Ponožky pro kluky i holky jsou k dostání ve vysoké i kotníčkové variantě. Zvolit si můžete mezi sportovním a klasickým provedením. I ponožky mají hravý a líbivý design.

Na co si dát pozor při výběru

Při výběru levného dětského prádla a oblečení dbejte na výrobní materiály, střihy a správnou velikost. Ponožky se nesmí shrnovat, ale zároveň v nich musí mít prsty dostatek prostoru. Kotník se v nich nesmí škrtit. U klučičích boxerek a trenek chtějte vetkávanou gumu, která je příjemná, netlačí a drží spodní prádlo na svém místě. Holčičí kalhotky nesmí odírat tříslovou část nohy. Zakončení gumičkou nesmí způsobovat otlaky. Vybírejte spodní prádlo, které je vyrobené zejména z bavlny, případně z bavlny a elastanu, který jí propůjčuje pružnost. V těchto materiálech se citlivá dětská pokožka cítí šťastná.

Co jsou zvýhodněná balení

Pokud chcete oblečení pro děti pořídit levně, zaujmou vás zvýhodněná balení spodního prádla. V balení obvykla najdete tři a více kousků, které jsou buď stejné, nebo se od sebe odlišují designem. Pořízení spodního prádla ve zvýhodněném setu vás vyjde levněji, než nákup po jednom

Zobrazit více

100% hodnocení
6 996 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí