120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Špatně usínáte, převalujete se ze strany na stranu a ráno se budíte nevyspalí? Pokud ano, pak je nejvyšší čas pořídit si nové spací kalhoty do postele, které vás nebudou škrtit, nechají vaši pokožku volně dýchat a dopřejí vám klidný a ničím nerušený spánek. Konfekční velikosti vám jsou malé? V naší nabídce naleznete nejen tepláky na spaní ve ve...

Špatně usínáte, převalujete se ze strany na stranu a ráno se budíte nevyspalí? Pokud ano, pak je nejvyšší čas pořídit si nové spací kalhoty do postele, které vás nebudou škrtit, nechají vaši pokožku volně dýchat a dopřejí vám klidný a ničím nerušený spánek. Konfekční velikosti vám jsou malé? V naší nabídce naleznete nejen tepláky na spaní ve velikosti až 5 XL, ale také nadměrná pyžama a vzdušné noční košile, které jsou jako stvořené pro pořádné chlapy.

Jak vybrat pánské pohodlné pyžamo

Aby se vám v pyžamu dobře spalo, musí vám vyhovovat svým střihem i materiálem, ze kterého je ušito. Prim hrají přírodní vlákna, jako je bavlna a bambusové vlákno, která jsou prodyšná, dobře sají pot a nedráždí ani citlivou pokožku. Naopak umělé materiály si raději držte od těla – nejen že se v nich budete potit, ale navíc mohou způsobovat kožní alergie. Při výběru pyžama berte v potaz také roční období – zatímco v létě oceníte kraťasy a tílko, jakmile se ochladí, zahřejí vás flanelová zimní pyžama s dlouhým rukávem a pánské kalhoty na spaní.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

31–52 z 52 položek
na stránku
31–52 z 52 položek

100% hodnocení
6 965 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí