120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

7 tipů: dámské spodní prádlo

Uveřejněno: 09.06.2018
Kategorie: TIPY

Spodní prádlo je důležitou součástí našich životů. Stejně jako je pro nás přirozené dýchat kyslík, dodržovat pitný režim, tak i ráno obléknout spodní prádlo a večer ho zase svléknout. Patří zkrátka ke koloběhu zvaný život. Je tedy naprosto logické, že byste měli obléknout spodní prádlo, ve kterém se cítíte pohodlně, ale zároveň vám sluší. Přinášíme 7 druhů dámského spodního prádla a samozřejmě veškeré informace. Připraveni?

KRAŤÁSKY

Kraťásky jsou inspirovány pánským spodním prádlem. Mají většinou obdélníkový tvar. Pokud zvolíte správný a hlavně kvalitní materiál, pak si je můžete obléknout pod jakýkoliv outfit bez viditelných linií. Mnoho žen kraťásky obléká místo pyžama.

Spodní prádlo, kalhotky s vyšším pasem

  

KALHOTKY S VYŠŠÍM PASEM

Kalhotky našich babiček jsou zpátky v módě. Většina lidí je považuje za neatraktivní, jelikož plně zakrývají ženské tělo, ale opak je pravdou. Nevýhodou jsou viditelné linie, proto je oblékejte spíše pod kalhoty s vysokým pasem.

Spodní prádlo, kalhotky s vyšším pasem

  

MILEY CYRUS STYLE

Tyto kalhotky letěly hlavně v osmdesátých letech, a sice díky herečce Jane Fonda. V dnešní době je můžete často vidět na zpěvačce Miley Cyrus, na které vypadají skvěle. Kalhotky mají vysoký pas, ale na rozdíl od předchozího modelu jsou výrazně vykrojeny v oblasti nohou.

Spodní prádlo, kalhotky bokovka

   

BOKOVKY

Proč bokovky? Protože jednoduše střihově obepínají boky. Šokující, že? Bokovky jsou úžasnou volbou, pokud preferujete kalhoty s nízkým pasem, ale stále chcete zůstat spíše zahalená.

Spodní prádlo, bokovky

  

BIKINY

Bikiny nabízejí celkem nízký pas a velké otvory na nohy. Pod oblečením většinou nejsou vidět. Pánové je shledávají přitažlivými, jelikož nejsou příliš zahalující.

Spodní prádlo bikiny

  

TANGA

Pravděpodobně nejžádanější spodní prádlo, když nechcete viditelné linie na oblečení. Stejně jako bikiny střihově sedí tři centimetry pod pasem. Jsou vhodné pod jakékoliv oblečení.

Spodní prádlo, tanga

  

G-STRINGS

Pokud preferujete co nejméně pokrytí, pak je toto spodní prádlo jasnou volbou. Podle názoru žen se jedná spíše o prádelko pro žhavější chvíle, jelikož není zrovna pohodlné.

Spodní prádlo kalhotky G-STRINGS

A jsme na konci. Stručně jsme společně probrali 7 druhů dámského spodního prádla a mě samozřejmě zajímá, které preferujete vy? Podělte se s námi o váš názor do komentářů.

AUTOR: Matěj Kašpar

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 015 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí