120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

8 výhod bezešvého spodního prádla

Uveřejněno: 15.03.2021
Kategorie: TIPY

Popularita bezešvého spodního prádla v posledních letech stoupá. Není divu, bezešvé kalhotky, podprsenky, ale i legíny nebo stahovací body nabízejí mnoho výhod. Oblíbí si je jak sportovkyně, tak milovnice pohodlí, ale i ženy, které chtějí vytvarovat svoji postavu. V dnešní době navíc přibývá mužů, kteří se inspirovali u svých partnerek a stejně jako ony preferují právě bezešvé modely. Jaké jsou největší výhody bezešvého spodního prádla, které nás k výběru vedou?

1. Poskytuje dokonalý komfort

Bezešvé spodní prádlo je mnohem pohodlnější než klasické kalhotky a podprsenky. Díky tomu ho můžete nosit po celý den. Samozřejmě, pokud se nejedná o stahovací kalhotky či jiné prádlo. Bezešvé modely netlačí, neškrábou a nezařezávají se, a to ani pokud máte větší prsa nebo pár kilo navíc. Důvodem je absence klasických švů, které můžou tyto problémy způsobovat. Při každém pohybu táhnou, překáží nebo škrtí. Naopak ploché lemy bezešvého prádla jsou k pokožce i tělu celkově mnohem šetrnější.

2. Není vidět ani pod nejupnutějším oblečením

Ani pod upnutými legínami nebo lehce transparentními šaty si bezešvého prádla nikdo nevšimne. Je naprosto diskrétní, což oceníte například při důležitých společenských událostech. Pod koktejlkami nebo večerní róbou by bylo rýsující se prádlo opravdu nežádoucí. Podobné je to u bílých letních outfitů. Na druhou stranu ale nedoporučujeme chodit “na ostro”. Zejména pro ženy to není kvůli riziku infekcí vhodné. Bezešvé dámské spodní prádlo se tedy jeví jako nejlepší volba. Důležité je ale zaměřit se i na barvu prádla. Pod letní oblečení ve světlých tónech můžete obléknout tělové či bílé neviditelné kalhotky a podprsenky, tmavé outfity naopak vyžadují černé bezešvé prádlo. Většina značek nabízí minimálně tyto tři barevné kombinace.

3. Je ideální na jakýkoliv sport

Neviditelné spodní prádlo zaručuje i maximální volnost pohybu, a tak na něj nedají dopustit ani sportovkyně. Lépe se vám v něm bude běhat, cvičit jóga, pilates nebo cokoli jiného. Bezešvé kalhotky neškrtí, jsou prodyšné a zanechávají pokožku v suchu, protože odvádějí pot. Podprsenky tohoto typu zase poskytnou vašemu poprsí dostatečnou oporu a udrží ho na místě, i když nejsou na těle téměř cítit.

4. Stahovací prádlo beze švů zajišťuje maximální diskrétnost

Stahovací bezešvé kalhotky dokážou zakrýt větší boky i bříško. Záleží samozřejmě na jejich střihu, ale většinou mají praktické nohavičky a vysoký pas. Bezešvá zmenšující podprsenka se pak nezařezává do prsou a nevytváří nevzhledné faldíky vpředu ani na zádech. Ženy ji tedy nosí nejen pro krásu, ale také ze zdravotních důvodů.

5. Snadno se udržuje

Bezešvé prádlo bývá vyrobené z nejlepších přírodních materiálů, například mikrobavlny, bambusové viskózy nebo modalu. Díky tomu se na něm nedrží pot ani nečistoty. Bez problému snese praní v pračce, a to i na vyšší teplotu. Navíc velmi  rychle schne a zůstane krásně hladké bez nutnosti žehlení. A nakonec musíme zmínit i dlouhou životnost, při správné péči vám vydrží jako nové až několik let.

6. Je prodyšné a často dokonce antibakteriální

Pokud vás trápí citlivá pokožka, alergie nebo například gynekologické záněty, může pro vás být nejlepším řešením právě bezešvé spodní prádlo. O kvalitních a příjemných materiálech už byla řeč, ale to není všechno. Většina modelů bezešvých kalhotek je vybavena také antibakteriálním klínem, který jejich skvělé vlastnosti ještě vylepší.

7. Výběr je dnes obrovský

Nezáleží na tom, jaký typ spodního prádla preferujete. Ať už u vás vítězí tanga, klasické nebo vysoké kalhotky, každý střih už nyní seženete v bezešvé variantě. A podobné to je i u bezešvých podprsenek, které můžou mít zmenšující nebo stahovací funkci, zatímco jindy jsou vyztužené a zvětšující. Na výběr máte i z různých materiálů a technologií, kterými se v současnosti bezešvé prádlo vyrábí.

8. Bezešvé prádlo ocení i muži

Novinkou posledních let je bezešvé pánské spodní prádlo, které si ale získává stále více příznivců. Vždyť i muži touží po dokonalém pohodlí a krásně tvarovaném pozadí. Zatím jde spíše o výjimky, kdy prémiové značky nabízejí bezešvé boxerky, ale v blízké budoucnost můžeme očekávat velké rozšíření tohoto sortimentu.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí