120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Jarní výprodej! Slevy až 80 %
Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

TOP 5: ŠÍLENÉ KREACE / 7. DÍL

Uveřejněno: 13.10.2019
Kategorie: MÓDA , TOP

To, co na sebe oblékáme je často vnímáno jako určitý druh sebevyjádření se, ale občas to naštěstí pro nás zajde daleko a světlo světa spatří navždy nepochopené kreace. Je to tak lidi, máme pro vás další díl šílených kreací, takže si nalijte víno nebo raději tvrdší alkohol (děcka pouze limonádu), protože dnešní pětice je vyloženě síla. Připraveni? Jdeme na to!

SPOĎÁRY PRO PÁRY

Chápeme, jste zamilovaní a nedokážete si bez sebe představit ani sekundu a tohle spodní prádlo vaší obsesi podporuje. Nicméně se raději vyvarujte kořeněným jídlům, protože nekonečné spojení může být celkem traumatický zážitek.

   

HNÍZDICE

Možná jste ztroskotala na opuštěném ostrově nebo se chcete stát finalistkou soutěže Survivol, ale pravda je taková, že jediné čeho touto podprsenkou dosáhnete, jsou škrábance a nastěhování ptáčat.

   

VLASOVKY

Z vlasů se již nevyrábí pouze paruky, ale také podprsenky a celkově oblečení, aneb když má vaše spodní prádlo lepší účes než vy. Nicméně se jedná o celkem drahou srandu, jelikož se vám zvýší potřeba šampónu a vody. 

   

OVOCNÝ SET

Ovocné spodní prádlo je skvělý způsob, jak se vyhnout hladovění nebo se přímo nechat sníst, protože spousta zvířat má vymakaný čich, takže se raději držte od lesů. Nicméně nebudeme lhát, toto prádelko vypadá chutně.

   

HRAČKOVKY

Vy to nevíte? Obchody s hračkami nabízí novou vychytávku, jak zabavit vaše děti nebo jim způsobit následky do konce života. Podle průzkumu prý podprsenka pozitivně funguje i na dospělé heterosexuální muže.

Pětici kreací ze světa spodního prádla máme za sebou. Který výtvor vás zaujal nejvíce? Nosili byste některý? Dejte nám vědět do komentářů.

AUTOR: Matěj Kašpar

Pinterest

Související články

Sdílejte tento článek

Zobrazit všechny komentáře (4)

Dominika


28.04.2020 19:24:57

No tak to sedí jak prdel na hrnec. Naprosto šílený.

Tamara Kovaříková


10.03.2020 02:00:10

to nemůžou myslet vážně :D tohle si zdravej člověk nemůže vzít na sebe :D

Markéta Sýkorová


23.01.2020 06:05:03

To snad není možný :D jak tohle může někdo vymyslet :D

Daniela


01.12.2019 02:42:15

Tak to je moc ty vole! :D umírám smíchy :D :D :D :D

Přidat komentář



100% hodnocení
6 982 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí