120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Vanity Fair Italy prezentuje spodní prádlo jako prvek denního nošení

Uveřejněno: 02.02.2019
Kategorie: OSOBNOSTI , SPOLEČNOST

Spodní prádlo je velmi často vnímáno jako inspirace pro denní nošení, a tím pádem vznikají tématické editoriály. Za zmínku jistě stojí aktuální číslo magazínu Vanity Fair Italy. Čtěte dál.

Modelka ve spodním prádle

Editoriály módních časopisů většinou prezentují fantazii, extravagantnější kombinace, které se na první pohled mohou zdát absolutně přes čáru či zcestné, ale pohled druhý vás může nasměrovat ke kvalitnímu výsledku. Přeci jen žijeme v době sociálních sítí, prahneme po gigantické základně sledujících a tu vám můžou lehce přihrát zajímavé fotografie obsahující ještě zajímavější módní kreace.

Modelka ve spodním prádle

Pro aktuální číslo magazínu Vanity Fair Italy byla oslovena modelingová hvězda Riley Montana, jež byla výbornou volbou v rámci černobílé atmosféry editoriálu. Jak už jsme uvedli, tematicky se zaměřuje na spodní prádlo jako prvek denního nošení.

Modelka ve spodním prádle

Fotograf Michael Schwartz dokázal zachytit určitou vyrovnanost mezi Riley, zvolenými modely a ateliérovým pozadím, což pouze ukazuje jeho talent. Snímky jsou jednoduché, kombinace oblečení vás náladou odvádí do let minulých, ale přesto vyzařují nadčasovost. Stylistka Alice Gentilucci odvedla famózní práci a naše redakce jásá.

Modelka ve spodním prádle

Riley Montana pro focení oblékla značky, jako například Triumph, Yamamay, Pinko, Ermanno Scervino a další. Když se zaměříme jen na spodní prádlo, máme před sebou návod, jak by se moderní žena měla oblékat. Je to totiž souhra ženskosti a ta zahrnuje mnohé. Který kousek vás zaujal nejvíce?

Riley Montana Models Lingerie Looks for Vanity Fair Italy

Líbí se vám módní editoriál magazínu Vanity Fair Italy?

 

AUTOR: Matěj Kašpar

FGR

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí