120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Slavíme! Slevy až -80 %
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Cena
Více... Méně
Filtr

Dopřejte si zasloužený relax po náročném dni. Vklouzněte do pohodlného županu pro muže, nohy hoďte na stůl a starosti za hlavu. Teplé župany s kapucí nebo šálovým límcem vás spolehlivě zahřejí a učiní dlouhé zimní večery o poznání snesitelnější. Prohlédněte si pánské župany z froté materiálu nebo české župany Styx, které obsahují vysoký podíl ba...

Dopřejte si zasloužený relax po náročném dni. Vklouzněte do pohodlného županu pro muže, nohy hoďte na stůl a starosti za hlavu. Teplé župany s kapucí nebo šálovým límcem vás spolehlivě zahřejí a učiní dlouhé zimní večery o poznání snesitelnější. Prohlédněte si pánské župany z froté materiálu nebo české župany Styx, které obsahují vysoký podíl bavlny. A pro dokonalý pocit pohody nezapomeňte obléknout pletené ponožky, které zahřejí až u srdce.

Jak vybrat dokonalý župan

Při výběru županu se zaměřte na jeho materiál. Sháníte župan na zimu, který vás zahřeje po teplé koupeli, nebo hledáte župan na léto, který jen přehodíte přes pyžamo a vyjdete v něm na terasu? V prvním případě oceníte župan z froté materiálu, flanelu nebo bavlny, který dobře saje vlhkost a spolehlivě vás udrží v teple. Na léto jsou naopak ideální saténové župany, které na kůži příjemně chladí. A co obléknout pod župan? Někdo ho rád nosí na holé tělo, my však doporučujeme obléknout skvěle padnoucí boxerky nebo trenýrky.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–11 z 11 položek
1–11 z 11 položek

100% hodnocení
6 950 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí