120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Slavíme! Slevy až -80 %
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Cena
Více... Méně
Filtr

Slaďte se od hlavy až k patě do veselých barev a vtipných motivů, které dokonale vystihují vaši osobnost nebo momentální náladu. Dámské a pánské trenky s veselými motivy jsou pohodlné, perfektně střižené a ušité z kvalitních materiálů, nosit je proto můžete i na spaní. Záleží jen na vás, jaký vzor zvolíte a zda dáte přednost veselým trenýrkám s...

Slaďte se od hlavy až k patě do veselých barev a vtipných motivů, které dokonale vystihují vaši osobnost nebo momentální náladu. Dámské a pánské trenky s veselými motivy jsou pohodlné, perfektně střižené a ušité z kvalitních materiálů, nosit je proto můžete i na spaní. Záleží jen na vás, jaký vzor zvolíte a zda dáte přednost veselým trenýrkám s klasickou, nebo sportovní gumou. Prohlédněte si české trenky Styx, Represent nebo Horsefeathers a pořiďte si k nim sladěné ponožky pro muže a ženy.

Jak vybrat kvalitní spodní prádlo

Na první pohled sice není vidět, přesto významnou měrou ovlivňuje to, jak se během dne cítíte. Spodní prádlo proto vybírejte nejen podle designu, ale zohledněte také jeho střih, kvalitu zpracování a materiál. Zatímco u mužů vedou na celé čáře pánské boxerky, které lichotí téměř každému typu postavy, ženy volí nejčastěji dámské kalhotky klasického střihu. Chcete-li však udělat dojem na svého partnera, pořiďte si krajková tanga nebo slušivé brazilky, ve kterých vynikne váš zadeček.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 1023 položek
na stránku
1–30 z 1023 položek

100% hodnocení
6 950 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí