120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Filtr

Láká vás černé spodní prádlo? Zapomeňte na předsudky, že jde o barvu smutku. Spodní prádlo černé barvy je nadčasové, elegantní a smyslné. Budete se v něm cítit skvěle, ať už sportujete, máte důležité obchodní jednání, jste v divadle nebo se jen tak povalujete doma. Černé spodní prádlo je výhrou i pro děti, respektive jejich rodiče. Skvrny si tot...

Láká vás černé spodní prádlo? Zapomeňte na předsudky, že jde o barvu smutku. Spodní prádlo černé barvy je nadčasové, elegantní a smyslné. Budete se v něm cítit skvěle, ať už sportujete, máte důležité obchodní jednání, jste v divadle nebo se jen tak povalujete doma. Černé spodní prádlo je výhrou i pro děti, respektive jejich rodiče. Skvrny si totiž na černou jen tak nepřijdou. Pamatujte ale, že se černá nehodí pod světlé oblečení. V tomto případě sáhněte raději po bílém prádle. Vyhnete se tak nejčastějšímu módnímu přešlapu.

Černé spodní prádlo pro muže, ženy i děti

Černé trenky a boxerky by neměly chybět v pánském prádelníku. Kromě toho, že je černá praktická, přitahuje i něžné pohlaví. Černá barva pánského prádla odkazuje k autoritě, síle a eleganci. Dámy mohou vybírat z černých podprsenek, kalhotek, tang a smyslných brazilek. Dámské spodní prádlo v černé barvě se hodí pro běžné nošení, ale také pro intimní chvilky. Stačí sáhnout po správném materiálu. Zatímco pro každodenní nošení jsou nejpříjemnější přírodní materiály jako bavlna, bio bavlna nebo bambus, luxusní a svůdné spodní prádlo by mělo být ze saténu a lehkých umělých materiálů. Vsaďte na kombinaci s krajkou a proměníte se v bohyni ložnice.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 680 položek
na stránku
1–30 z 680 položek

100% hodnocení
6 994 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí