120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Hledáte praktické spodní prádlo pro děti? Sáhněte po černém dětském spodním prádle. Výhodou černé barvy je, že toho opravdu dost „schová“. Děti jsou jako pytel blech. Chvilku neposedí a špinavé oblečení a spodní prádlo jsou na denním pořádku. Jen si vzpomeňte, když přijdou z venku, vyzují boty a vy vidíte ponožky, které byly ještě ráno zářivě bí...

Hledáte praktické spodní prádlo pro děti? Sáhněte po černém dětském spodním prádle. Výhodou černé barvy je, že toho opravdu dost „schová“. Děti jsou jako pytel blech. Chvilku neposedí a špinavé oblečení a spodní prádlo jsou na denním pořádku. Jen si vzpomeňte, když přijdou z venku, vyzují boty a vy vidíte ponožky, které byly ještě ráno zářivě bílé nebo barevné! Šetřete si nervy a pořiďte dětem černé dětské ponožky. I kdyby na nich zůstal po vyprání flek, nebude vidět. A věděli jste, že děti černou barvu berou jako barvu pro dospěláky? Udělejte jim radost černým dívčím nebo chlapeckým spodním prádlem. Budou se cítit pyšně!

Pohodlný střih a příjemné materiály spodního prádla v černé barvě

U dětského spodního prádla je alfou a omegou kvalitní výrobní materiál a perfektní střih. Z hlediska materiálu vybírejte především ty přírodní. Ideální je 100% bavlna, případně kombinace s elastanem. Směs bavlny a elastanu se používá zejména při šití černých dětských boxerekkalhotek. Zajistí, že prádlo perfektně drží na těle. U černých dětských trenek berte v potaz hlavně gumu v pase, která se stará o to, aby trenýrky nesjížděly. Guma musí být dostatečně široká, nesmí škrtit ani škrábat. U holčičích kalhotek se zaměřte na gumičky kolem stehen. Měly by kopírovat dětskou nožku, ale nebýt těsné ani zbytečně volné.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–11 z 11 položek
1–11 z 11 položek

100% hodnocení
6 965 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí