120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Slavíme! Slevy až -80 %
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Při výběru dětského spodního prádla je nejdůležitější pohodlí. Zaměřte se proto na správnou velikost a střih, ale také na kvalitu materiálu. Chlapecké spodní prádlo by mělo perfektně sedět. Nezapomínejte, že kluci chvíli neposedí, a tak by spodní prádlo pro děti mělo být zejména prodyšné. Důležité je, aby dostatečně odvádělo pot. Spodní prádlo ...

Při výběru dětského spodního prádla je nejdůležitější pohodlí. Zaměřte se proto na správnou velikost a střih, ale také na kvalitu materiálu. Chlapecké spodní prádlo by mělo perfektně sedět. Nezapomínejte, že kluci chvíli neposedí, a tak by spodní prádlo pro děti mělo být zejména prodyšné. Důležité je, aby dostatečně odvádělo pot. Spodní prádlo pro chlapce se dělí na slipy, trenýrky a boxerky. Jestliže váš chlapeček odrostl z plenek a vybíráte pro něj první spodní prádlo, začněte se slipy.

Co všechno se vyplatí vědět o dětských slipech?

Vybrat spodní prádlo pro děti je náročnější než výběr ostatních kousků oblečení. Spodní prádlo se totiž bezprostředně dotýká pokožky, a tak je na místě sáhnout po materiálu, který nedráždí pokožku. U střihu pamatujte na to, že by neměl nikde škrtit. Gumičky na chlapeckých slipech by neměly způsobovat otlaky v pase, ale ani kolem kyčlí. Proč jako první spodní prádlo pro chlapce volit slipy? Protože pomůžou s přechodem z plenek na nočník. Nejkvalitnější slipy pro děti se vyrábí z bavlny nebo směsi bavlny a elastanu. Bavlna je dokonale prodyšná a skvěle odvádí pot. Navíc se jedná o přírodní materiál, který je hypoalergický. Dětem obvykle na materiálu ani střihu nezáleží. Mnohem víc je zajímá design. Pokud chcete svému potomkovi udělat radost, pořiďte mu slipy se Spidermanem nebo McQueenem. V oblíbených vzorech jsou k dostání i ponožky a papuče.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–24 z 24 položek
1–24 z 24 položek

100% hodnocení
6 950 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí