120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Slavíme! Slevy až -80 %
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Filtr

Sháníte chlapecké spodní prádlo, které bude pohodlné, stylové a navíc ušité z kvalitních materiálů? U nás v Trenýrkárna.cz najdete skvěle padnoucí boxerky, pohodlné trenýrky i klasické slipy. Veškeré spodní prádlo pro kluky je vyrobeno s ohledem na citlivou dětskou pokožku – samozřejmostí je perfektní střih, důraz na přírodní materiály a nespoč...

Sháníte chlapecké spodní prádlo, které bude pohodlné, stylové a navíc ušité z kvalitních materiálů? U nás v Trenýrkárna.cz najdete skvěle padnoucí boxerky, pohodlné trenýrky i klasické slipy. Veškeré spodní prádlo pro kluky je vyrobeno s ohledem na citlivou dětskou pokožku – samozřejmostí je perfektní střih, důraz na přírodní materiály a nespočet originálních designů, z nichž si vaše ratolest jistě vybere.

Jak vybrat spodní prádlo pro chlapce?

Spodní prádlo těsně přiléhá k pokožce, proto buďte při jeho výběru obezřetní. Přednost dejte přírodním materiálům nebo jejich kombinaci s menším množstvím umělých vláken – například elastanu, který prádlu dodává pružnost a odolnost. Nakonec zbývá vyřešit věčnou otázku: Jsou vhodnější trenýrky, nebo boxerky? Obecně se doporučuje typy spodního prádla střídat a nezůstávat jen u jednoho. Volné trenky jsou pohodlné a lze je nosit na spaní, na rozdíl od boxerek ale nevypadají dobře pod upnutými kalhotami.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 445 položek
na stránku
1–30 z 445 položek

100% hodnocení
6 950 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí