120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Slavíme! Slevy až -80 %
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Cena
Více... Méně
Filtr

Hledáte dárek pro tatínka, dědečka, bráchu nebo partnera? S barevnými a veselými papučemi nešlápnete vedle. Například papuče od značky Dedoles jsou k dostání s nejrůznějšími motivy, a tak snadno vyberete design, kterým se obdarovanému trefíte do vkusu. Už nemusíte dlouze přemýšlet o tom, čím obdarovat ajťáka, fotografa, zahrádkáře, nadšence do ...

Hledáte dárek pro tatínka, dědečka, bráchu nebo partnera? S barevnými a veselými papučemi nešlápnete vedle. Například papuče od značky Dedoles jsou k dostání s nejrůznějšími motivy, a tak snadno vyberete design, kterým se obdarovanému trefíte do vkusu. Už nemusíte dlouze přemýšlet o tom, čím obdarovat ajťáka, fotografa, zahrádkáře, nadšence do komiksů nebo milovníka zvířat. Papuče s veselými motivy udělají radost každému muži.

Papuče nejen na doma

Při výběru papučí pro muže je nejdůležitější velikost. Papuč by měla na noze dobře sedět. Kvůli větší velikosti by obuv z nohy padala, z menšího čísla by čouhala pata nebo prsty. Pokud hledáte domácí komfortní papuče, chtějte takové, které mají výstelku z paměťové pěny a noze se dokonale přizpůsobí. Výhodou nazouvacích látkových papučí je nízká hmotnost, a tak se s nimi i pohodlně cestuje. I v cizím prostředí se budete v domácích veselých papučích pro muže cítit jako doma.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–9 z 9 položek
1–9 z 9 položek

100% hodnocení
6 950 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí