120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Slavíme! Slevy až -80 %
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Neklesejte na mysli! Dámské veselé spodní prádlo, které hraje všemi barvami, je zárukou dobré nálady. Zařaďte do svého šatníku dámské trenýrky s veselým motivem, barevné kalhotky nebo ponožky, které k sobě zdánlivě vůbec neladí, a popusťte uzdu své fantazii. Možná si budete muset zvyknout na zvědavé (a mnohdy i závistivé nebo naopak obdivné) po...

Neklesejte na mysli! Dámské veselé spodní prádlo, které hraje všemi barvami, je zárukou dobré nálady. Zařaďte do svého šatníku dámské trenýrky s veselým motivem, barevné kalhotky nebo ponožky, které k sobě zdánlivě vůbec neladí, a popusťte uzdu své fantazii. Možná si budete muset zvyknout na zvědavé (a mnohdy i závistivé nebo naopak obdivné) pohledy svého okolí, dobrou náladu vám už ale nic nezkazí.

Jak vybrat dámské spodní prádlo

Spodní prádlo významnou měrou ovlivňuje to, jak se během dne cítíte. Perfektně padnoucí prádlo poznáte na první pohled, jelikož zvýrazní vaše přednosti a skryje případné nedostatky. Mezi ženami jsou zdaleka nejoblíbenější kalhotky klasického střihu. Pokud však sháníte něco speciálního, vyzkoušejte rafinovaně střižené brazilky nebo sexy tanga, která nenechají příliš prostoru představivosti. Nevíte si rady s výběrem? Prohlédněte si české spodní prádlo Styx ze 100% bavlny, která nechává pokožku volně dýchat a nezpůsobuje alergické reakce.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 382 položek
na stránku
1–30 z 382 položek

100% hodnocení
6 950 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí