120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Slavíme! Slevy až -80 %
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Cena
Více... Méně
Filtr

Hledáte pánské sportovní tričko, ve kterém budete podávat skvělé výkony a překonávat své osobní limity? V tom případě vsaďte na funkční trička pro muže, která jsou rychleschnoucí, účinně odvádějí pot a pohlcují nepříjemný zápach. Díky tomu se postarají o vaše pohodlí a tepelný komfort, zatímco vy se budete plně soustředit na dosažení svého cíle...

Hledáte pánské sportovní tričko, ve kterém budete podávat skvělé výkony a překonávat své osobní limity? V tom případě vsaďte na funkční trička pro muže, která jsou rychleschnoucí, účinně odvádějí pot a pohlcují nepříjemný zápach. Díky tomu se postarají o vaše pohodlí a tepelný komfort, zatímco vy se budete plně soustředit na dosažení svého cíle. Chcete sportovat společně se svou partnerkou? Pořiďte jí dámské funkční tričko, ve kterém s vámi udrží krok.

Jak vybrat funkční prádlo

Ať už se sportu věnujete rekreačně, nebo na profesionální úrovni, ve vašem šatníku by neměly chybět sportovní boxerky, ponožky a legíny, stejně jako pánská funkční trička s krátkým a dlouhým rukávem. Při výběru sportovního trička pro muže věnujte pozornost především použitým materiálům. K velmi oblíbeným patří trička z merino vlny a bambusová trička, která mají přirozeně antibakteriální vlastnosti. Kromě materiálu se dále zaměřte na detaily, jako je střih a velikost trička, zpracování švů, prodyšné panely nebo reflexní prvky.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–4 z 4 položek
1–4 z 4 položek

100% hodnocení
6 950 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí