120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Slavíme! Slevy až -80 %
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Vaše chodidla si zaslouží jen to nejlepší, tak jim to dopřejte. Ať už celé dny trávíte v kancelářské židli, nebo si naopak ani na chvíli nesednete, oceníte kvalitní dámské ponožky z bio bavlny. Přírodní materiál je natolik prodyšný a savý, že se vaše chodidla nebudou nepříjemně potit, a to ani v uzavřených botách. Pokud zjistíte, že vám bavlněné...

Vaše chodidla si zaslouží jen to nejlepší, tak jim to dopřejte. Ať už celé dny trávíte v kancelářské židli, nebo si naopak ani na chvíli nesednete, oceníte kvalitní dámské ponožky z bio bavlny. Přírodní materiál je natolik prodyšný a savý, že se vaše chodidla nebudou nepříjemně potit, a to ani v uzavřených botách. Pokud zjistíte, že vám bavlněné ponožky vyhovují, doplňte svůj šatník také o dámské kalhotky z bio bavlny. Chybu (ani ostudu) s nimi zaručeně neuděláte.

Proč si pořídit spodní prádlo z bio bavlny

Proč vyměnit klasické prádlo za prádlo a oblečení z bio bavlny? V první řadě proto, že organická bavlna se pěstuje přirozeným způsobem a k jejímu růstu i zpracování se využívají pouze přírodní zdroje. To z ní dělá velmi ekologický a udržitelný materiál, který nedráždí ani citlivou pokožku a vyhovuje tak malým dětem i osobám s alergiemi nebo kožními problémy. Aby toho nebylo málo, na své si přijde i vaše peněženka. Dámské prádlo z bio bavlny je totiž velmi kvalitní a déle vydrží, takže nemusíte utrácet peníze za nové kousky.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–2 z 2 položek
1–2 z 2 položek

100% hodnocení
6 950 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí