120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Filtr

Věděli jste, že byste si nové spodní prádlo měli kupovat každých 6 až 12 měsíců? Trenky, boxerky a slipy jsou v tom nejtěsnějším kontaktu s vašimi intimními partiemi, které jsou choulostivé na různé infekce a odřeniny. Pokud chcete těmto problémům předcházet, obměňujte svůj arzenál spodního prádla pravidelně. Nákup vás přitom nemusí vyjít na hor...

Věděli jste, že byste si nové spodní prádlo měli kupovat každých 6 až 12 měsíců? Trenky, boxerky a slipy jsou v tom nejtěsnějším kontaktu s vašimi intimními partiemi, které jsou choulostivé na různé infekce a odřeniny. Pokud chcete těmto problémům předcházet, obměňujte svůj arzenál spodního prádla pravidelně. Nákup vás přitom nemusí vyjít na horentní sumy. Hledejte pánské spodní prádlo ve slevě. I levné spodní prádlo pro muže může být kvalitní. Stačí jen vědět, na co se zaměřit při jeho výběru.

Jak vybrat levné, a přitom kvalitní pánské spodní prádlo?

Při výběru se zaměřte na značku, ale také na výrobní materiály. Známá značka je zárukou sama o sobě. Navíc, pokud nosíte prádlo jedné značky, přesně víte, co od něj čekat. Nemusíte se obávat, že by spodní prádlo pro muže, které je ve slevě, mělo horší jakost. Nezapomeňte se ale zaměřit také na to, z čeho jsou trenky, boxerky nebo ponožky ušité. Pro vaši pokožku je nejlepší volbou bavlna, případně bambusové vlákno. Jedná se o přírodní materiály, které nedráždí kůži, jsou prodyšné a rychle odvádí pot. V případě boxerek a ponožek můžete narazit na kombinaci bavlny a elastanu, což není na škodu. Elastan totiž bavlně propůjčuje elasticitu, a tak se prádlo dokonale přizpůsobí vašim křivkám.

Proč jsou výhodná balení výhodná?

Proč se rozhodnout pro pořízení výhodného balení ponožek, trenek nebo boxerek? Ve výhodných baleních pánského spodního prádla obvykle najdete tři a více kousků oblečení. Může mít stejný, ale také odlišný design. Předností výhodných balení je to, že vás jejich pořízení vyjde finančně lépe než nákup po jednom kuse.

Jak na nákupu spodního prádla ještě více ušetřit?

Chcete pánské trenky, boxerky nebo ponožky pořídit skutečně levně? Zajímejte se také o cenu dopravy. Každá dopravní společnost si za doručení účtuje jinou cenu. Můžete však narazit na oblíbenou akci, kdy máte dopravu zdarma. Další možností, jak zbytečně neutrácet, je sledování výprodejových akcí, kdy pánské spodní prádlo pořídíte se slevou i několik desítek procent.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 449 položek
na stránku
1–30 z 449 položek

100% hodnocení
6 998 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí