120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Filtr

Co je při výběru dětského spodního prádla nejdůležitější? Především kvalitní výrobní materiály a střihy, které nikde netlačí a neškrtí. Děti jsou neustále v pohybu, a tak je potřeba, aby jim spodní prádlo dokonale sedělo. Dětské prádlo ze špičkových výrobních materiálů může být dražší, ale pokud dobře hledáte, najdete kvalitní dětské spodní prád...

Co je při výběru dětského spodního prádla nejdůležitější? Především kvalitní výrobní materiály a střihy, které nikde netlačí a neškrtí. Děti jsou neustále v pohybu, a tak je potřeba, aby jim spodní prádlo dokonale sedělo. Dětské prádlo ze špičkových výrobních materiálů může být dražší, ale pokud dobře hledáte, najdete kvalitní dětské spodní prádlo i ve slevě. Pamatujte, že levné dětské spodní prádlo neznamená vždy nekvalitní. Stačí se zaměřit na výrobce a materiál, které vám o kvalitě levného chlapeckého a dívčího spodního prádla hodně napoví.

Levné dětské spodní prádlo z kvalitních materiálů

Z hlediska výrobních materiálů je pro dětské spodní prádlo nejlepší zvolit takové, které je přírodního původu. Nejlepší volbou je samozřejmě 100% bavlna. Její výhodou je perfektní savost a odvod potu od těla. Děti se v bavlněném spodním prádle budou cítit příjemně, i když budou hrát na honičku. Další možností je bambusové vlákno. Rovněž se jedná o přírodní materiál, který je navíc antibakteriální. Perfektně saje pot, a proto se používá i pro výrobu dětského spodního prádla, které můžete pořídit levně.

Nejoblíbenější střihy

Spodní prádlo pro chlapce má nejčastěji podobu trenek a boxerek. Pokud si pohlídáte slevové akce, můžete kvalitní bavlněné chlapecké boxerky a trenky pořídit levně. U trenek a boxerek si pohlídejte provedení gumy v pase. Nejlepší volbou z hlediska pohodlí je vytkávaná guma, která se přizpůsobí tvaru těla a prádlo udrží na svém místě. U dívčích kalhotek bedlivě sledujte nejen gumu v pase, ale také zakončení spodního prádla v oblasti třísel. I levné dívčí kalhotky musí být šité tak, aby dobře seděly v pase a nezpůsobovaly odřeniny v oblasti třísel. Kalhotky, trenky i boxerky můžete pořídit v cenově výhodných baleních.

Co dalšího spadá do kategorie spodního prádla pro děti?

V akcích a výprodejích na dětské spodní prádlo najdete nejen levné dětské trenky, boxerky a dívčí kalhotky, ale také dětské ponožky nebo pyžama. Nejpohodlnější jsou pyžama z bavlny a elastanu. Stejně tak jsou na tom dětské ponožky. Díky elastanu získává bavlna pružnost a dokonale sedí na těle. Každé dítě miluje hravé vzory a barvy. Proto vybírejte prádlo nejen s ohledem na kvalitu materiálů a střihů, ale také se zaměřte na potisk. U dětí zabodujete se zvířátky nebo pohádkovými postavičkami.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 522 položek
na stránku
1–30 z 522 položek

100% hodnocení
7 015 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí