120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Bílá je univerzální barva, kterou snadno zkombinujete. Právě proto by vám v prádelníku nemělo chybět bílé spodní prádlo. Bílá barva vzbuzuje pocity něhy a nevinnosti. Pokud jste vyznavačkou něhy, nesmí vám spodní prádlo v bílé barvě chybět. Dejte si ale pozor, pod jaké oblečení jej nosíte. Například vykukující bílá podprsenka je v případě černéh...

Bílá je univerzální barva, kterou snadno zkombinujete. Právě proto by vám v prádelníku nemělo chybět bílé spodní prádlo. Bílá barva vzbuzuje pocity něhy a nevinnosti. Pokud jste vyznavačkou něhy, nesmí vám spodní prádlo v bílé barvě chybět. Dejte si ale pozor, pod jaké oblečení jej nosíte. Například vykukující bílá podprsenka je v případě černého outfitu velký prohřešek. Pod černé oblečení noste jedině černé spodní prádlo.

Výhody dámského bílého spodního prádla

Největší výhodou bílého spodního prádla pro ženy je jeho neutrálnost. Ocení ho všechny ženy, které milují klasiku, jistotu a konvenci, necítí se jako rebelky a nepotřebují vystupovat z davu. Jsou spokojené se svým flow. A co když chcete lehce barevně experimentovat? Bílá ladí s každou barvou, takže se při výběru další barvy nemůžete zmýlit. Zkuste zkombinovat bílá dámská tanga či kalhotky s decentní pudrovou nebo broskvovou podprsenkou. V bílém spodním prádle můžete vyrazit do společnosti, ale také za sportem. Oblékněte ponožky, kalhotky a sportovní podprsenku v bílé barvě. Ladit totiž můžete, i když se potíte ve fitku.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 93 položek
na stránku
1–30 z 93 položek

100% hodnocení
6 998 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí