120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

5 módních tipů z Fashion Weeku

Uveřejněno: 06.10.2016
Kategorie: OSOBNOSTI , SPOLEČNOST , TOP

Mekky módy a nejznámější metropole světa se pomalu vzpamatovávají z nedávného svátku všech milovníků módy, megalomanské akce Fashion Week, která představila nejnovější trendy pro nadcházející sezonu jaro/léto 2017.

New York, Londýn, Paříž a Milán hostily kromě načančaných celebrit desítky nejznámější značek a módních domů se jmény jako Dior, Versace, Prada, Gucci, Miu Miu, DKNY, Hermés, Balmain, Fendi a mnoho dalších.

Top Fashion Week 2017

zdroj: wordpress.com

Jaké nejvýraznější prvky z jejich pompézní tvorby si můžeme vzít my obyčejní lidé? A co uvidíme v obchodech s módou i příští sezonu? Na výběr toho nejlepšího se můžete mrknou v tomto článku.

1. Metalické materiály

Budoucnost lidstva, a nejen módy, je často představována v lesku, záři a barvě kovu. Stříbrná, zlatá a ostatní metalické barvy jsou nejen pěkné na pohled, ale upoutají okamžitě pozornost. Mimojiné vytvářejí dojem moderny a luxusu, a proto tento future prvek designéři a módní návrháři milují.

Ať už se rozhodnete pro flitry nebo metalický potisk, výsledný efekt je zaručený.

Silver

zdroj: cdn-images-1.medium.com

Jednou z variant, jak rozzářit šuplík se spodním prádlem, je pořídit si saténové trenýrky s vysokým leskem. V teple příjemně chladí a vypadají luxusně. Ideální jsou v létě na spaní, jako dárek nebo jako spodní prádlo do společnosti a pro zvláštní příležitosti.

Trenzle x Versace

zdroj: cdn-images-1.medium.com

2. Květinové vzory

Nestárnoucí a stále se vracející motiv toho nejkrásnějšího umění, co příroda nabízí, jsou květinové vzory. Klasika, na kterou můžete vsadit pokaždé, a přece nebudete všední a fádní. Kombinacím barev ani velikostem potisků se meze nekladou, a naopak čím barevněji a zářivěji svůj outfit pojmete, tím veselejší den budete mít... A hlavně budete in! ;)

Květinový vzor

zdroj: harpersbazaar.com

Pánové se květin nemusejí ani v nejmenším zaleknout. Nejen v kolekci francouzského módního domu Givenchy pro rok 2017 se květinové vzory obejvují velmi často. Floristický doplněk můžete zakomponovat jak do elegantní, tak do sportovní vizáže.

Prada

zdroj: s-media-cache-ak0.pinimg.com

3. Pastelové barvy a geometrické prvky

Móda je hra a vášeň! Proč se tedy držet zkrátka a neupustit uzdu fantazii? Vyřádit se můžete jak barvách, tak geometrických vzorech, kterých bylo na letošním Fashion Week požehnaně. Jestli chcete být cool a máte po krk nevýrazné šedi českých ulic, zde je pár tipů na osvěžení šatníku.

Versace x 69SLAM

zdroj: fabfashionfix.com 

Kombinace nezkombinovatelných pastelových barev? Ale kdeže! V sezoně 2017 není nic nemožné. Výraznější syté barvy nejsou jen doménou módních blogerek a celebrit. Svěže ladí i k elegantním, konzervativnějším a jednobarevným kouskům, které většina z nás uchovává v šatníku běžně.

Balmain

zdroj: - Balmain

Vtip a nadsázka je nejen v módě velké plus. Oblékání může být zábava a to platí i pro spodní prádlo. Hledáte-li vtipné kousky, zabrousit můžete do kategorie "Vtipné motivy".

MSGM

zdroj: wordpress.com

4. Průstřihy a krajky

Fenomén krajek a nejrůznějších průstřihů s rafinovaným odhalením kůže je parketou spíše ženských přehlídkových mol. Pokud jste měli za to, že už bylo všechno vymyšleno, letošní Fashion Week vás mohl vyvést z omylu. Množství variant střihů, barev a kombinace nejrůznějších materiálů s jemnou krajkou začíná a končí tam, kde návrhářova kreativita. Ta je naštěstí evidentně téměř nevyčerpatelná a my se rádi necháme inspirovat těmi nejlepšími z nejlepších.

Balmain

zdroj: dailymail.co.uk 

Tělové barvy v kombinaci s průsvitným materiálem dodávají na éteričnosti, a pokud se ráda stylizujete do moderní oduševnělé víly, inspiraci najdete například u značky Fendi. Modelům skvěle sekundují krajkové kousky z dílny Victoria's Secret.

Fendi

zdroj: gotceleb.com 

Panenská čistota, nevinnost, ale i nadčasová elegance, to jsou dojmy, které zanechává bílá krajka. Ať už jako šaty nebo sexy spodní prádlo, tento bestseller se vyplatí v garderobě mít.

Sebastian Gunawan's

zdroj: theoutfit.com

5. Ulítlé a neotřelé vzory

Army motivy nejsou rozhodně nic nového, a tak se nebojte do nich zainvestovat. Své nezastupitelné místo v módním průmyslu si drží již po několik sezon. Obzvláště pánové můžou svou drsnou povahu prezentovat nejen navenek, ale i vespod.

Givenchy

zdroj: fashiontimes.com 

Neokoukané, někdy až psychedelické a hypnotizující vzory se objevují čím dál častěji v nejrůznějších podobách. Ať už připomínají televizní zrnění, vesmír, renesanci nebo grafiku kubistického umělce, vždycky se dá najít kousek, který můžete zařadit zrovna do toho vašeho šatníku. Bránit se nemusíte ani zvířecím paternům nebo vzorům převzatým z historie, hlavní je individualita a vyjádření svých vlastních preferencí.

Gucci

zdroj:  collezioni.info 

Reprezentace vašeho vkusu, konkrétní nálady a osobnosti je právě účel módy, a ještě nikdy jsme neměli takový prostor a tolik možností pro seberealizaci v módě, jako máme dnes. Byla by škoda tento potenciál nevyužít.

Cadet

zdroj: fashiontimes.com 

Na malou ukázku z letošního New York Fashion Week pro jaro / léto 2017 a nové trendy se můžete mrknout ve videu.

zdroj: A FASHION | www.youtube.com

KK

Související produkty

Sdílejte tento článek

Zobrazit všechny komentáře (11)

Jánská Iva


28.02.2019 00:58:02

Fashion Week vždy vědí jak zaujmout.

Tomáš Rene


28.10.2018 14:28:45

Vrrr mě se líbí vše.

Ahme


17.09.2018 21:03:23

nevim ale ty fasn wíky jsou precenovany.

Mirek


25.08.2018 21:54:19

saten? to je pro buzny

Tíra


24.08.2018 19:01:09

Pastelové barvy rozhodně ne, ale geometrické prvky jasně ANO.

Dáša


24.08.2018 18:50:51

Pastelové barvičky jsou luxusní. On point.

Květinové vzory


24.08.2018 18:50:27

Nesnáším Květinové vzory. Vypadá to komicky. Včera jsem zrovna viděla slečnu, která měla květinované triko, sukni, ponožky a dokonce tašku. Překombinovala to.

Paja


24.08.2018 17:02:01

Metalické materiály nosím ráda.

Lada Maklová


24.08.2018 16:56:32

Nemam mo c rada extravaganci a na FW je to jen o ni.

FASHION WEEK


23.08.2018 20:59:52

Jak ja bych tam chtela jit... :-D

Kos


23.08.2018 17:41:56

Hezky trendy, to bych si nechala libit.

Přidat komentář



100% hodnocení
6 988 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí