120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Gigantický výprodej! Slevy až 80 %
Gigantický výprodej! Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

4 předsudky o spodním prádle (video v článku)

Uveřejněno: 18.12.2017
Kategorie: TIPY

Předsudky. Všichni to známe, pouhé mínění či předpoklad může velmi ovlivnit náš názor, proto je důležité si uvědomit, že se nejedná o spolehlivé poznání. Mám pro vás 4 předsudky o dámském spodním prádle, které vás dost možná překvapí. Připraveni?

SPODNÍ PRÁDLO MUSÍM NOSIT POUZE V SOUPRAVĚ! 

Zlato… Hezká souprava je samozřejmě super, ale rozhodně si sem tam kup nějaký ten kousek zvlášť. Chápeš? Jen tak pro potěšení. Třeba kalhotky. Věc se má tak, že pokud máš smysl pro styl, můžeš sladit spodní prádlo podle sebe a být za hvězdu. Určitě nezapomeň na zásady barev, textur, materiálu a dalších prvků. Okey?

Předsudky o spodním prádle

Předsudky o spodním prádle

   

SPODNÍ PRÁDLO NESMÍ BÝT VIDĚT POD OBLEČENÍM! 

Za poslední dobu se výrazně změnily světové trendy. Spodní prádlo se tedy často nosí jako prvek denního nošení. Zde hlavně nezapomeňte na vkusnost, jelikož ne každá kombinace může fungovat. Mám pro vás par inspiračních fotek.

Předsudky o spodním prádle    

LUXUSNÍ SOUPRAVU JEN PRO SLAVNOSTNÍ PŘÍLEŽITOSTI

Jako vážně? Holka! Jedná se o naprostý omyl. Každý nový den je slavnostní příležitost, takže rozhodně neváhejte a oblečte si hezké prádélko. Sice to nikdo neuvidí, pokud tedy spodní prádlo neukazujete na počkání, pak tuto radu berte dvakrát tolik vážně. Krásné spodní prádlo vám dodá pocit sebejistoty a dobrou náladu. Věřte mi, ok? 

Předsudky o spodním prádle

      

SPODNÍ PRÁDLO S VYSOKÝM PASEM JE PRO BABIČKY? 

Excuse me? Zapněte si internety a mrkněte na poslední trendy, protože retro prvky jsou zpátky ve hře. Nebojte, mám pro vás několik tipů. Mrkněte sami.

Předsudky o spodním prádle 

A jsme u konce. Probrali jsme čtyři předsudky o spodním prádle a přetvořili je v cenné tipy a rady. Já jsem spokojený, vy doufám taky, a proto nás nezapomeňte dál sledovat.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

pinterest

 

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 027 recenzí

98% hodnocení
15 321 recenzí