120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

5 nejčastějších mýtů o spodním prádle

Uveřejněno: 29.10.2020
Kategorie: TIPY

Mýtů a nepravd týkajících se oblečení existuje obrovské množství a spodní prádlo přeje spekulantům obzvlášť. Některé z následujících tvrzení možná dřív platilo, ale dnes už je všechno jinak. Právě teď nastal čas uvést matoucí hlášky na pravou míru a společně se jim zasmát. :)

Trenky jsou jen pro muže

V minulosti výhradně pánský kousek si v posledních letech ženy dost oblíbily. Bavlněné trenky jsou totiž velmi pohodlné a dámy je nosí hlavně jako domácí oblečení nebo na spaní. Na rozdíl od sexy košilek mají trenky příjemnější materiál a neškrtí. Ve srovnání s klasickým pyžamem nebo noční košilí jsou zase mnohem stylovější. Bez problému seženete i skvěle padnoucí střihy, které se přizpůsobí každé ženské postavě. Jedny z nejlepších dámských trenek s trendy motivy najdete například u značky Styx.

zdroj: trenyrkarna.cz

Tmavé spodní prádlo škodí zdraví

Možná, ale jen to nekvalitní. V rámci Evropské unie by se závadné spodní prádlo s obsahem nebezpečných azobarviv nebo ftalátů nemělo prodávat, ale raději na to stoprocentně nespoléhejte. Tmavé a výrazně barevné kalhotky či podprsenky proto doporučujeme nekupovat na tržnicích nebo v levných konfekcích. Raději investujte do dražších kousků, které působí luxusně, jsou nadčasové a dlouho vydrží.

Push-up podprsenky nejsou pro větší prsa

Velký omyl, kostice a malá vycpávka krásně zvednou každé poprsí a celkově vylepší jeho tvar. Ženy s větší velikostí jen budou muset pečlivěji vybírat. Ideální jsou precizně šité podprsenky z kvalitních materiálů s dostatečně hlubokými košíčky a širšími ramínky. Takové modely vykouzlí dokonalý dekolt pro každou příležitost a dobře vypadají jak pod klasickým tričkem, tak pod večerními šaty.

zdroj: trenyrkarna.cz

Krajkové prádlo je nepohodlné

Záleží jen na materiálu a střihu. Některé polyesterové krajky opravdu můžou být nepříjemné, často se zařezávají nebo škrábou. Pokud tedy máte citlivou kůži, vyměňte je za dražší ale mnohem jemnější bavlněné, nebo dokonce hedvábné varianty. A kromě toho dbejte i na výběr správné velikosti a typu spodního prádla. Nepadnoucí střih totiž nezachrání ani sebelepší přírodní materiál.

Kalhotky s vysokým pasem ženám nesluší?

Opak je pravdou. Vysoký pas působí velmi elegantně a sexy a přitom schová i nějakou tu nedokonalost. Jen je potřeba zvolit i vhodný materiál a styl. Kalhotkám s vysokým pasem určitě víc sluší černá krajka než bílá bavlna. Ta by z nich dělala staromódní model, který by nejspíš nenosily ani naše babičky.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 998 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí