120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

69SLAM – spodní prádlo nejen pro surfaře

Uveřejněno: 25.07.2022
Kategorie: MÓDA

Jednoho rána se Nic probudil a podíval se na vybledlé trenýrky, ve kterých spal. V tu chvíli mu  došlo, že jeho spodní prádlo je nudné stejně jako den, který ho čeká. A rozhodl se všechno změnit. Tak vznikla značka 69SLAM.

Poznávací znamení: veselé barvy a výrazné potisky

Právě proti nudě a šedi spodního prádla se zakladatelé značky 69SLAM rozhodli bojovat, takže pokud hledáte veselé spodní prádlo, tady jste na správné adrese. Už od svého vzniku v roce 2004 se rozhodli jít proti tehdejšímu střednímu proudu a spodní prádlo ozdobili výraznými potisky v pestrých barvách. Dnes už najdeme veselé boxerky nebo kalhotky v nabídce většiny výrobců, ale 69SLAM stále patří mezi průkopníky.

Podle motta „Život je příliš krátký na to, abyste nosili nudné spodní prádlo“ vytvářejí každý rok dvě kolekce, ve kterých najdeme vždy něco neotřelého a zábavného. Za téměř dvacet let své existence značka představila nepřeberné množství vzorů od abstraktních mandal, přes šťavnaté ovoce a květinové aplikace po aztécké lebky nebo romantické jednorožce na pánských trenýrkách.

Play loud, play hard

Hlavním posláním značky 69SLAM však není jen veselé a barevné spodní prádlo do každého šatníku, ale je to snaha dát možnost vyjádřit vlastní osobnost a postoj k životu i tím, jak vypadá vaše prádlo. Hraj nahlas a užívej si života je tak heslem, kterým se řídí nejen zákazníci, ale také celá firma.

Mezi ambasadory značky po celém světě patří všichni, kteří mají svobodného ducha - není to jen značka pro skejťáky, ale bude slušet i seriózním manažerům, kteří jsou ve skrytu duše tak trochu rebelové. Snaha inspirovat nové generace, aby se nebáli žít život podle vlastních představ, je tak takřka zakódovaná v DNA značky.

Od surfařských šortek po kompletní kolekci

Značka 69SLAM vznikla na Bali, v ráji surfařů. Oblíbili si ji však nejen oni, i když oblečení do vody stále patří mezi nejoblíbenější produkty. Mezi základními kousky tak najdeme pohodlné a praktické surfařské šortky nebo speciální trička do vody, která chrání proti ostrým slunečním paprskům nebo zahřejí, když je potřeba.

Dnes značka nabízí prakticky kompletní kolekci oblečení a také mnoho doplňků. Ikonické potisky v zářivých barvách si tak můžete dopřát na batozích a plážových taškách, šatech, tričkách a košilích, kloboucích a kšiltovkách nebo třeba ponožkách.

Kvalitní spodní prádlo nemusí být nudné

Ačkoliv je barevné spodní prádlo 69SLAM oblíbené především kvůli svému designu, jedná se zároveň o velmi kvalitní výrobky. Spodní prádlo je vyrobeno z mikrovlákna, což je elastický materiál, který vyniká jemností a hebkostí, takže je velmi příjemné na nošení. Velkou výhodou jsou jasné a stálé barvy, takže si své veselé spodní prádlo budete moci užívat opravdu dlouho. Zároveň mikrovlákno nedráždí pokožku, nezpůsobuje alergické reakce a také je odolné proti působení bakterií.

Pánské boxerky nabízí hned několik střihů, ze kterých si vyberou milovníci krátkých i dlouhých nohaviček. Pro větší pohodlí zase využijete volnější trenýrkový střih.

Návrháři však nezapomínají ani na ženy. V nabídce tak najdete pohodlné dámské kalhotky v boxerkovém střihu nebo sportovní podprsenky 69SLAM zajišťující dostatečnou oporu i při náročnějším pohybu. Lehká tílka dobře poslouží jako pohodlné domácí oblečení nebo se hodí třeba jako prádlo na spaní.

Plavky pro každého

Léto, dobrá nálada a radost ze života jsou hlavními ingrediencemi této úspěšné značky, a tak není divu, že zákazníkům nabízí také širokou škálu plavek. Pro pány kratší i delší šortky s pohodlnou gumou v pase, které umožňují nejen lenošení na pláži nebo u bazénu, ale především aktivní pohyb na surfu, paddleboardu nebo při kitingu. Pro dámy, kterým tyto adrenalinové radovánky nejsou cizí, nabízí 69SLAM upravený střih, který vyniká stejnou volností pohybu i pohodlím.

Mezi další dámské kousky patří bikiny, u kterých si můžete libovolně nakombinovat vrchní a spodní díl. Promyšlené střihy navíc uspokojí i ty nejnáročnější zákaznice. V nabídce jsou i jednodílné plavky, které však nejsou o nic méně sexy. Dámské plavky nabízejí větší variabilitu než pánské modely, ale u 69SLAM si každý vybere tu pravou letní lásku.

zdroj: unsplash.com

Značka 69SLAM vznikla na Bali v komunitě surfařů, ale její výrobky rozhodně nejsou určeny jen pro milovníky adrenalinových sportů.

zdroj: unsplash.com

zdroj: unsplash.com

Výrazné potisky mužům sluší.

zdroj: unsplash.com

Jednodílné plavky umí být stejně sexy jako bikiny.

zdroj: unsplash.com

V plavkách 69SLAM nesplynete s davem ani na přeplněné pláži.

zdroj: unsplash.com

Zakladatelé značky 69SLAM věří, že každý z nás může žít svůj život podle vlastních pravidel.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 015 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí