120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Jarní výprodej! Slevy až 80 %
Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Buďte perfektně připraveni na nadcházející podzim/zimu

Uveřejněno: 27.10.2020
Kategorie: MÓDA , TIPY

Podzim již naplno propukl a zima se nezadržitelně blíží. Je proto potřeba se na nadcházející roční období řádně připravit. Sexy tanga a krátké ponožky proto raději na čas ukliďte hluboko do svých skříní a pořiďte si takové spodní prádlo, které během chladnějších měsíců skutečně oceníte.

 

S příchodem podzimu a zimy pravidelně obměňujeme své šatníky. Lehounké šaty, krátká trička a šortky tak střídají teplé svetry, dlouhé kalhoty a pořádné čepice. Stejně tak bychom měli na příchod podzimu a zimy připravit významnou část našeho šatníku – spodní prádlo.

 

Nemusíte se ovšem vůbec ničeho bát, i vysoké ponožky a bavlněné kalhotky dokáží vypadat naprosto trendy a stylově. Obzvlášť, pokud sáhnete po spodním prádle, které vám právě teď přinášíme.

zdroj: trenyrkarna.cz

Čemu se vyhnout, pokud nechcete zbytečně mrznout

Pokud chcete svůj šatník perfektně připravit na podzim a zimu, je třeba se vyvarovat několika chybám.

Mezi nejčastější chyby patří:

  • kotníkové ponožky
  • sexy krajkové kalhotky
  • průsvitné podprsenky
  • tanga

Dámy, připravte svůj šatník na nadcházející podzim/zimu

Krajkové kalhotky a průsvitné podprsenky dokáží být sice neskutečně přitažlivé a sexy. Ovšem během chladnějších dní byste měla myslet především na své zdraví. Lehounké kalhotky a podprsenky proto raději dejte na chvíli stranou a pořiďte si spodní prádlo z hřejivějších materiálů, díky kterým si podzim i zimu vychutnáte naplno a bez obav z prochladnutí. A na své oblíbené krajkové prádlo se můžete těšit zase na jaře.

Vysoké ponožky a bavlněné kalhotky jsou ideální volbou, pokud chcete během mrazivých dnů udržet své tělo v teple. Například froté ponožky snadno zajistí, že ani při velmi nízkých teplotách nebudou vaše nohy zbytečně mrznout. Kromě jejich funkčnosti jistě oceníte také veselý design, který rozjasní všechny pochmurné dny, které s sebou podzim i zima přináší. Za zmínku stojí také kalhotky s nohavičkou nebo kalhotky s vyšším sedem, které jsou jako stvořené právě do chladných měsíců.

Jaké spodní prádlo si pořídit na zimu/podzim?

Dámy, jaké spodní prádlo byste si tedy měly na nadcházející podzim a zimu pořídit?

  •      vysoké ponožky z bavlny nebo froté
  •      bavlněné kalhotky s vyšším pasem
  •      kalhotky s nohavičkou

zdroj: trenyrkarna.cz

Pánové, již jste skutečně připraveni na zimu?

Ani muži by neměli nic nechávat náhodě. Pánové, pokud tedy nechcete během letošní zimy zbytečně mrznout, pořiďte si takové spodní prádlo, které perfektně zahřeje vaše tělo a zároveň okouzlí vaši partnerku. Vysoké ponožky a boxerky s delší nohavičkou jsou sázka na jistotu. A slipy raději tentokrát nahraďte bavlněnými trenkami.

Jaké spodní prádlo si pořídit na zimu/podzim?

Pánové, jaké spodní prádlo byste si měli na nadcházející podzim a zimu tedy pořídit?

  •      vysoké ponožky z bavlny nebo froté
  •      boxerky s delší nohavičkou
  •      bavlněné trenky

Připraveni na zimu s prádlem českých i světových značek

Dokonalou přípravu vašeho šatníku na podzim a zimu zajistí trendy kousky spodního prádla českých i světových módních značek. Mezi ty, které na našem webu můžete vidět nejčastěji, a které se řadí mezi naprostou špičku, jsou například světové módní značky Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Gant a Diesel, nebo české značky Styx a ELKA Underwear.

Ačkoliv se nabízený sortiment daných značek může lehce lišit, jedno mají světové i české módní značky zaručeně společné. Svým zákazníkům vždy přináší pouze vysoce kvalitní spodní prádlo, které je precizně zpracované a k jejich výrobě jsou použity především ty nejvybranější materiály. Zároveň se jedná o spodní prádlo, které je i přes svou jedinečnou kvalitu a komfort cenově dostupné.

 

Nyní už máte jasnou představu o tom, jaké spodní prádlo si s příchodem podzimu a zimu pořídíte?

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 010 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí