120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

CO NA SEBE PROZRADIL HEREC JAROSLAV NICOLAS MILÍČEK?

Uveřejněno: 03.01.2020
Kategorie: OSOBNOSTI , SPOLEČNOST

Máme tady další týden a to znamená jediné - rozhovor se zajímavou osobností. Tentokrát jsme pro vás vyzpovídali talentovaného herce a zpěváka. Jaroslav Nicolas Milíček nám na sebe prozradil mnoho zajímavých informací, tak se pohodlně usaďte a jděte na to.

Ahoj Jardo, začneme klasickou otázkou – jak se momentálně daří?

Ahoj, je začátek nového roku, což pro mě je vždy nový pracovní start a výzva. Minulý rok jsem měl velmi úspěšný. Odehrál jsem spoustu představení, měl jsem za sebou celkem tři premiéry, jak s Liduščiným divadlem, tak s mým projektem Tátové ze školky, hudební vystoupení a zvládl jsem natočit svou první vánoční písničku a byl součástí úžasných projektů na TV Nova, jako je např. Mise Nový domov, O deset let mladší a jiné. Tak bych chtěl v tom úspěchu pokračovat i v tomto roce. Mám spoustu plánů, jak v osobní umělecké kariéře, tak i právě na televizi Nova. Připravuji se svým dlouholetým kamarádem Tomášem Löblem již 10. ročník muzikálového tábora, rád bych zvládnul udělat premiéru své autorské hudební pohádky Strašidláci z Bubákova, čeká mě spousta dalších představení a dál pokračuji na svém CD pro děti a doufám, že příjdou i další výzvy, ale i nějaké to cestování, dovolená. Za pár dní odjíždím na hory... Takže jak se mi daří? Mám výbornou optimistickou náladu a jsem plný energie. Takže jo, mám se super. (smích)

   

Jsme obchod zaměřený na spodní prádlo, proto nás samozřejmě zajímá, které prádlo ty sám upřednostňuješ?

Já nosím boxerky nebo trenky na tělo a na spaní rád volné. A líbí se mi, když jsou hezky barevné. V dětství jsem nosil klasické slipy, ale teď už bych je na sebe nedal.

  

Jaké preferuješ spodní prádlo na svém protějšku?

Žiji s přítelem a je na tom v podstatě stejně jako já, i když nosí častěji volnější boxerky a sluší mu moc.

 

Oblíbená značka?

Oblíbenou značku vyloženě nemám. Které se mi líbí, tak ty si koupím. Ale přiznám se, co se týče vyloženě známých značek, tak si je vyloženě kupuji v zahraničí, kde je to daleko levnější. A jestli můžu jmenovat, tak rád značky Tommy Hilfiger, Calvin Klein, ale mám rád i od Next. Hlavně když jsou pohodlné a něco vydrží.

  

Ranní rituál?

Tak ranní rituál mám velice rychlý. Je to podle práce. Pokud mám někde zájezdový představení a musím vstávat třeba kolem čtvrté ráno, tak jen rychlá sprcha, obléci se a rychle někam odjet. Pokud spím někde na hotelu, tak to si naopak užívám, že si dám nejdříve sprchu a pak si zajdu na tu bohatou snídani, to mám moc rád. Ale doma se trochu zanedbávám. Určitě musí přijít denně sprcha, bez ní bych se neprobral, ale snídaně, káva a podobně dávám až za pochodu během dopoledne. Teď jsem mimochodem začal krabičkovou dietu, tak mě to snad naučí pravidelně snídat a vstávat s předstihem a v klidu.

  

Tři věci, bez kterých neopustíš byt? (nepočítá se mobil, klíče a peněženka) 

Určitě musím mít v tašce krom základních věcí papírový kapesníky, desinfekční gel a diář.

  

Oblíbená hudba?

Nemám vyloženě vyhrazený styl. Ale asi nejvíc mám rád pop hudbu. Já jsem vyrůstal na hudbě 90. let a i dnes ji mám hodně rád. V autě mi hraje převážně hudba z tohoto období. Jinak mám rád i českou hudbu, poslouchám rád staré gramofonové desky, ale nevadí mi rock, country, dechovka, zábavová hudba, klasika,… Je toho opravdu dost, ale co opravdu nemusím, tak je tvrdý metal, kde se jen řve do mikrofonu a vlastně nevím, o čem se zpívá.

Který seriál/film si vždy rád pustíš?

Mám rád staré klasické české filmové komedie, jako Léto s kovbojem, Ten svetr si nesvlíkej, Zítra to roztočíme, drahoušku a podobné typy. Mám hodně rád komedie, klidně i ty klasické “jednoduché” americké. Z posledních let mě baví Největšího showman, Pitch Perfect, bomba byl seriál Pustina, ten jsem dal najednou všechny díly, a když pak nějaký čas trávím v posteli z důvodu nemoci, tak jsem schopen na jeden zátah dát sérii třeba Beverly Hills 90210 a vzpomínám na dětství. Dále rád i psychologické či dramatické snímky a dobrý horor. Přiznám se, nikdy jsem třeba neviděl Star Wars, takové žánry mě vůbec nelákají.

 

Nynější plány? Aktivity? Tvorba?

Pořád pracuji na svém prvním CD pro děti. S kolegou Vojtou Vlasákem máme projekt - Tátové ze školky, čekají mě dvě pohádkové premiéry v Liduščiném divadle, a sice Pošťácká pohádka a Kosí bratři. Vystupuji se Zuzanou Bubílkovou v rámci její talk show a s nejlepším kamarádem, hercem Tomášem Löblem, pořádám pravidelně dětské muzikálové tábory. Čeká nás již 10. ročník. Takže se opravdu nenudím, ale jsem moc rád za to, že práce je a dělám práci, která mě nesmírně baví.

  

Vypadáš skvěle, jak se udržuješ ve formě? Nějaké tipy? 

Jéé děkuju, ale nepřeháněj. Možná je to tím, že mám fakt dobrou náladu. Na svém zevnějšku se snažím pracovat, a jak už jsem uvedl, začal jsem jíst krabičkovou dietu, přeci jenom jsem nabral pár kilo. Jsem pivař, tak mám bříško, a když přiberu i díky jídlu, tuky mi jdou hlavně do břicha a do tváře. Už je pro mě náročné si zavazovat tkaničky, tudíž si vždy říkám a dost, začni něco dělat. Chodím občas do posilovny na běžící pás, ale pořád je to nepravidelné. A nějaký tip? Před dvěma lety jsem držel vyloženě bezlepkovou dietu, protože bylo podezření, že mám alergii a to jsem za 3 měsíce zhubnul 15 kg. Nějakou dobu zase jím vše, na co přijdu, tak to mám zpátky. Takže moje doporučení je vyzkoušet, co každému vyhovuje, ale pak vydržet. Je to každopádně těžký, já jídlo miluju.

  

Když nepracuji, tak…

…se věnuji svým dětem. Mám 8letá dvojčata a vzhledem k tomu, že bydlí s maminkou a já jsem takový ten víkendový táta, tak si to s nimi moc užívám. Samozřejmě rád trávím čas se svým přítelem, protože jsme oba hodně pracovně vytíženi, tak jsem rád za každou chvilku, kdy můžeme něco společně podniknout. Jinak rád výletuji, jsem s přáteli, miluju vaření, a když můžu vařit pro někoho. Ale taky rád lenoším. Úplně miluju, když je venku sychravo nebo prší a já si lehnu jen tak pod deku, pustím si televizi jako kulisu a u toho jen tak pospávám.

  

Co ti zaručeně udělá radost a co ti naopak rozproudí krev?

Když můžu trávit čas s přítelem, s přáteli, bavit se, když mám hodně práce (divadlo, televize), když můžu někde pomoci a nejsou starosti. A co mi rozproudí krev, když je někdo nespravedlivý, lže, dělá zlo a zneužívá mojí dobroty, protože já jsem moc hodný, až jak se říká blbý a někteří toho hodně využívají.

  

Kde tě lidé mohou sledovat? (sociální sítě)

Mám toho více. Moje osobní stránky, kde je vidět vše, co dělám a kde mě zrovna mohou lidé vidět - www.shownicolas.cz, a pak klasika na Facebooku - Jaroslav Nicolas Milíček, dále mám i fun stránky - Nicolas a Tátové ze školky. Samozřejmě mě najdete i na Instagramu pod mým jménem - Jaroslav Nicolas Milíček (shownicolas1).

Děkuji za rozhovor a přeji krásný den.

Já taky děkuju za milé povídání, ať se daří. J.

AUTOR: Matěj Kašpar

Jitka Vlasáková, Simona Zemčáková

Související články

Sdílejte tento článek

Zobrazit všechny komentáře (8)

Blažena


29.04.2020 20:43:21

Super herec pár jeho vystoupení jsou super.

Karla Navrátilová


28.04.2020 18:09:19

Charisma má veliký.

Tamara Zimová


27.04.2020 21:53:59

Zajímavý týpek.

Jana Birgová


05.03.2020 14:15:17

není mi nějak sympatickej, ale určitě bude hodný a slušný chlap. Já si prostě nemůžu pomoct.

Dana Koldovská


23.01.2020 01:01:59

hezké, pán je fajn

Mikuláš


14.01.2020 22:04:41

Tátové ze školky :-)

Radecká Eva


12.01.2020 13:04:27

Skvělý rozhovor....díky Trenýrkárně zase někoho znám nového...

Ivan


01.12.2019 02:41:42

Moc hezký rozhovor, neznal jsem pána, ale je z odpovědí poznat, že jde o rozumného člověka a ví, co od života chce.

Přidat komentář



100% hodnocení
6 994 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí