Víkendový výprodej
Doprava zdarma
Víkendový výprodej

5 ZPŮSOBŮ, JAK SE VYHNOUT VIDITELNÝM LINIÍM SPODNÍHO PRÁDLA NA OBLEČENÍ

Uveřejněno: 08.09.2019
Kategorie: TIPY

Každý ví, že než se ráno oblečete, je nutné aplikovat zlaté pravidlo, a sice zvážit spodní prádlo. Nejenže poskytuje podporu a pohodlí, ale hlavně chrání vaší pokožku. Victoria’s Secret však nedostala své jméno pro nic za nic, tudíž ať už zvolíte jakýkoliv typ spodního prádla, pravděpodobně se budete chtít vyhnout viditelnému obrysu skrz oblečení. Máme pro vás 5 způsobů, jak to dokázat.

VYVARUJTE SE JEMNÝM TKANINÁM

Vyhýbejte se lehkým materiálům, jako je například hedvábí a naopak zvolte kvalitní denim nebo texturu, jelikož zakryjete neoblíbené obrysy.

 

POTISK = VELKÉ ANO

Zahraniční celebrity velmi často nosí leopardí vzor, jelikož potisky jsou evidentně zpátky v módě. Louis Vuitton, Versace a Richard Quinn jsou nám svědky. Takový vzor odvede pozornost od nedostatků outfitu.  

 

ZVOLTE TANGA

Ať už preferujete jakýkoliv střih, tanga jsou zkrátka výborným řešením, jak se vyhnout nepříjemným liniím pod oblečením. Nicméně odborníci radí, že právě tanga by se neměla nosit denně, jelikož mohou zapříčinit zdr. problémy.

 

KOŠILKÁM ŘEKNĚTE SBOHEM

Košilky jsou populární již dlouhé roky a nevypadá to na změnu. V sedmnáctém století bylo zvykem košilky nosit pod oblečením. Momentálně tento trend propagují značky Calvin Klein či Balenciaga, protože prezentují spodní prádlo jako prvek denního nošení, což poukazuje na fakt, jak doba pokročila. Pravda je však taková, že mají tendenci se vyhrnovat, což může potencionálně upozornit na prádelko pod nimi.  

 

CHOZENÍ NAOSTRO JE ROZHODNĚ MOŽNOST

Chození naostro může být osvobozující a navíc vás zbaví kontur oblečení. Tím se vám dostává neomezených možností vymakaných outfitů. Dávejte si každopádně pozor, protože chození naostro může vést ke zdravotním komplikacím.

 

Máme za sebou 5 způsobů, jak se vyhnout viditelným obrysům spodního prádla skrz vaše oblečení. Napadá vás další? Podělte se o něj s námi v komentářích.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář