120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Co na sebe prozradila krásná moderátorka Michaela Talpová?

Uveřejněno: 30.12.2019
Kategorie: OSOBNOSTI , SPOLEČNOST

Máme tady další týden a to znamená jediné - rozhovor se zajímavou osobností. Tentokrát jsme pro vás vyzpovídali multifunkční ženu, a sice moderátorku, dabérku, herečku, produkční a bavičku. Michaela Talpová nám na sebe prozradila mnoho zajímavých informací, tak se pohodlně usaďte a jděte na to.

Ahoj Míšo, začneme klasickou otázkou – jak se momentálně daří?

Ahoj Matěji, mám se skvěle, děkuji za optání. Pracovně sem malinko vytížená, čeká mě teď fůra zajímavých akcí, které budu moderovat, do toho dělám divadlo, tak zkoušíme a samozřejmě pracuji ještě ve své práci. Ale miluji to a nestěžuji si, naopak jsem ráda, že můžu dělat to, co chci a co mě dělá šťastnou.

       

Jsme obchod zaměřený na spodní prádlo, proto nás samozřejmě zajímá, které prádlo ty sama upřednostňuješ?

Já sama upřednostňuji spíš sportovní a pohodlné, ale ráda nosím i krajkové prádlo. Taky podle toho kam jdu, podle události a k čemu se to hodí.  Mám ráda barvy, klasika černá, bílá. Nenosím vyztužené podprsenky, neboť to moje prsa nepotřebují. Zatím. (smích)

       

Jaké preferuješ spodní prádlo na svém protějšku?

Čisté (smích) a klasicky boxerky nebo klidně vtipné trenýrky, ale boxerky vedou.

       

Oblíbená značka?

Calvin Klein.

       

Ranní rituál?

Kolik máme času na ten rozhovor? (smích) Asi klasika, vstát, dát sprchu, ranní očistu, udělat si snídani a připravit si jídlo na celý den, neboť se domu dostávám až kolikrát večer a v neposlední řadě se namalovat.

      

Tři věci, bez kterých neopustíš byt? (nepočítá se mobil, klíče a peněženka) 

Dobrá nálada se počítá? (smích) Ale hmotně… Bez taštičky kosmetický (make up, lesk na rty, zdravíčka apod.), to co my ženy potřebujeme mít stále při sobě. Navíc já sem celé dny pryč, takže tohle mám při ruce „kdyby náhodou“. (smích) Pak brýle (dioptrické i sluneční) a bez nabité powerbanky (nabíječky).

       

Oblíbená hudba?

Já mám nejradši 80tky, 90tky a českou scénu.

Který seriál/film si vždy rád pustíš?

Někdo to rád Blond, Pelíšky, Méďa. Ráda se směju, takže komedie na prvním místě. Navíc tyhle filmy můžu vidět stokrát a vždycky mě to stejně pobaví, jako když jsem to viděla poprvé.

    

Nynější plány? Aktivity? Tvorba?

Učit se scénáře na divadelní zkoušky. Snažím se teď makat na postavě, protože mě čekají od prosince moderovačky maturitních plesů s kolegou z rádia a v neoprenu bohužel moderovat nemůžu. (smích) V únoru mě pak čeká premiéra představení, takže se teď hlavně soustředím na jídelníček. Cvičit moc nemůžu, protože mám před operací kolene. Takže se snažím procházky, kolo, plavání, pořád lepší než nic, ale nejdůležitější je ta vnitřní pohoda.

   

Vypadáš skvěle, jak se udržuješ ve formě? Nějaké tipy? 

Děkuji, to je milé. Dobrá nálada je asi základ, obklopovat se pozitivními lidmi a lidmi, kteří nás mají rádi a snažit se dělat to, co nás v životě baví. Jinak jak už sem říkala, snažím se teď držet ten jídelníček, vynechala jsem cukry a mouku. Je to znát když tohle člověk vypustí, cítí se vážně líp. A v pondělí se snažím dávat půsty, jen vodu.

 

Když nepracuji, tak…

…jezdím za rodiči na vesnici do Hrusic (Josef Lada) a užívám si volno. Mám tam lidi, za kterými se vždycky ráda vracím, a pak se mi nechce do Prahy. Navíc vyjet kamkoliv mimo Prahu, je pro mě ten nejlepší relax. A když nejedu k našim, tak se snažím jezdit na výlety s partou kamarádů nebo si jen tak jdeme sednout na decinku bílého vína. No dobře, dvě decinky. (smích)

  

Co ti zaručeně udělá radost a co ti naopak rozproudí krev?

Radost mi udělá, když mi přijde nový scénář, udělala by mi radost i role ve filmu. Radost mi dělají i spolehlivý lidi, to mi taky kolikrát zvedne náladu, dále lidi, kteří drží sliby a dělají třeba kolikrát radost jen tak, protože chtějí, to je pak na světě fakt krásně. Je to symbióza všech tady těch věcí. Radost mi hlavně dělá fakt, že můžu dělat to, co chci, a když můžu trávit čas s lidmi, se kterými je mi dobře.

Co mi naopak krev rozproudí, je ranní D1, závistiví blbci a nezodpovědní lidi.

  

Kde tě lidé mohou sledovat? (sociální sítě)

Facebook - Míša Talpová. Instagram – Talpovamisa.

Děkuji za rozhovor a přeji krásný den.

Děkuji za pozvání a také přeji krásný den a mnoho úspěchů.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

Archiv Míša Talpová

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Zobrazit všechny komentáře (6)

Ondřej


29.04.2020 20:44:51

Moderuje bombově je moc fajn a bezva.

Petr Oliva


28.04.2020 18:10:06

Moc hezky se na ni kouká.

Simon


27.04.2020 21:53:02

Zajímavá tvář.

Helga Janová


04.03.2020 17:56:53

moc sympatická holka :-) líbí se mi

Simona Antalová


23.01.2020 00:11:03

super rozhovor, zajímavá holka

helena malinkatá


12.01.2020 13:04:58

Multifunkční žena jo???? :-D

Přidat komentář



100% hodnocení
6 997 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí