120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Co na sebe prozradila sexy tanečnice Martina Panochová?

Uveřejněno: 18.03.2018
Kategorie: OSOBNOSTI

Trenýrkárna přináší další minirozhovor. Tentokrát jsme pro Vás vyzpovídali talentovanou tanečnici Martinu Panochovou, která nám na sebe prozradila několik zajímavých informací. Připraveni? 

Martina Panochová - rozhovor s tanečnicí

Ahoj Martino, jaké upřednostňuješ spodní prádlo?

Vzhledem k tomu, že po většinu dne jsem v pohybu, ať už ve fitku nebo na tanečním sále, upřednostňuji samozřejmě sportovní ráz spodního prádla. To ale neznamená, že si ráda někdy nevezmu něco víc sexy, s krajkou a zajímavějšího. Aneb na společenské události či romantický večer určitě nenavlíknu sportovní jednoduchou podprsenku! (smích)

       

Jaké preferuješ spodní prádlo na svém protějšku?

Boxerky mě potěší. Slipy již trochu méně, ale není to to nejhlavnější, co bych řešila. Pokud mě dotyčný nepřekvapí v tangách či upnutém bodýčku, budu v klidu a v pohodě! (smích)

       

Oblíbená značka?

Oblíbenou značku nemám. Neřeším značku, jde mi o pohodlnost a funkčnost, vzhledem k tomu, že celý den neposedím.

        

Ranní rituál?

Otevřu oči, zkontroluju FB a IG, projedu si v hlavě plán dne, s velkým úsilím vyskočím z postele, fofrem ustelu, hodím na sebe hadry, řasenku a letím. Nejsem ten typ člověka, který si z rána udělá krásnou část dne. Chodím pozdě spát, brzo ráno vstávám, tudíž potřebuju vystřelit z bytu opravdu rychle. (smích) Snídani řeším až ve škole v kmitu a postupně se během dopoledne probouzím a startuju!

       

Tři věci, bez kterých neopustíš byt?

Mobil, řasenka a make up, čokoláda. (smích)

Martina Panochová - rozhovor s tanečnicí

Oblíbená hudba?

Paradox je, že ač jsem hudbou obklopena každý den doslova hodiny, nemám vyloženě konkrétní interprety, kteří jsou moji nej. Spíš poslouchám to, co se dobře hodí na mé lekce, tedy taneční, rychlejší, zajímavé skladby na twerk, do rázu dancehall, trap a na street dance novější skladby, které lidi znají a o to líp se nám na ně tančí a užíváme si to. Mám chvíle, kdy se ráda zaposlouchám i do starších “nestárnoucích” písniček a velmi ráda občas zajdu i na koncert vážné hudby. Hudba je nádherná, ať je jakéhokoli rázu. Jde jen o to si zvolit tu správnou na konkrétní situaci či náladu.

       

Oblíbený film/seriál?

Můj hlavní nepřítel je čas. To bohužel souvisí s tím, že nemám čas sledovat filmy, i když bych tak ráda! Proto to dopadá tak, že ve chvíli, kdy dorazím v noci domů, pustím si jako kulisu seriál Přátelé nebo Sex ve městě, který pobaví, a ještě u něho mohu pracovat zároveň. Nestíhám sledovat nové filmy či seriály. Často volím film spíš jako kulisu, aby doma něco hrálo. Nikdy ale nepohrdnu klasickými českými filmy z 80. let, na ty můžu koukat pořád dokola! (smích) Třeba film Jak dostat tatínka do polepšovny, už jsem viděla asi tisíckrát! (smích)

      

Co nyní plánuješ? Tvorba?

Neustále se něco děje. Kromě mých pravidelných lekcí v Centru tance pořádám a účastním se různých tanečních workshopů po celé republice. Během března a dubna se těším na tanečníky v Chomutově, Roudnici, Mariánkách a Sázavě. Vystupuji na různých akcích, pořádám taneční víkendy, nejbližší 14. - 15. dubna v Benešově, tímto všechny také zvu. Svou práci mám moc ráda, a proto neustále něco plánuji, abych mohla co nejvíc času trávit právě tím, co miluju a s lidmi, kteří jsou skvělí.

     

Vypadáš fantasticky, jak se udržuješ ve formě? Nějaké tipy?

Děkuju. Popravdě, asi sport je ten hlavní důvod, že se člověk cítí fajn, v pohodě, plný energie, dobré nálady a třeba se to pak i projeví na postavě. Snažím se hýbat opravdu hodně, ale baví mě to, není to pro mě něco, co musím. Naopak to vyhledávám a potřebuju to. Paradoxně, čím víc sportuji, tím víc energie v sobě mám a tím lépe se cítím. Těším se každý den odpoledne do fitka, kde se proběhnu, trochu zaposiluju a s hromadou energie pak letím do Centra tance odučit pár hodin svých lekcí a dát si pak třeba ještě trénink. Je to o životním postoji. Pokud člověk chce, pak to jde. Samozřejmě bych měla dodat, že je to hodně také o stravování, ovšem s mým obřím příjmem čokolády každý den o tom raději pomlčím! (smích)

     

Kde tě lidé mohou sledovat?

Nejvíc mě asi najdete na mém kanálu YouTube. Tam se snažím pravidelně přidávát nejnovější videa s novými choreografiemi. Facebook a Instagram je tak trošku mojí závislostí. Jednak se tam ode mě dozvíte, co se kde děje, kde se nacházím, co dělám, co tančím, co plánuji a hlavně kdy se zase uvidíme na nějaké té taneční lekci. Takže se na vás těším na sociálních sítích! (smích)

Martina Panochová - rozhovor s tanečnicí

Děkuji za rozhovor a přeji krásný den.

Také moc děkuji za příjemné povídání, krásný den, dobrou náladu a hodně energie!

AUTOR: Matěj Kašpar

Bla

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 017 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí