120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Black Friday

Hledáte smyslné, ale pohodlné spodní prádlo? Seznamte se se značkou Obsessive. Z nabídky si vybere každý.

Uveřejněno: 25.01.2023
Kategorie: SPOLEČNOST , TIPY

Každá žena chce pro svého partnera být bohyní a lákavou sexy ikonou. Právě toho si je vědoma značka svůdného spodního prádla Obsessive. Jejím posláním je, aby se každá žena cítila sexy, a to bez ohledu na její křivky. S luxusním spodním prádlem této značky se v ložnici nikdy nebudete nudit!

Pro svoji ženu nemohl najít prémiové a smyslné prádlo, a tak ho navrhl sám

Přestože značku Obsessive založil manželský pár, prvotní myšlenka se zrodila v hlavě Tomka Szpila. Ten chtěl svoji ženě koupit svůdné spodní prádlo, které by bylo zároveň kvalitní. Nemohl však najít takové, které by jeho požadavky splňovalo. A tak se rozhodl, že ho s láskou ke svojí ženě zkrátka navrhne sám.

Jeho nápad dal v roce 2006 vzniknout značce prémiového svůdného spodního prádla, kterou zaštituje nejen Tomek, ale také jeho žena Agnieszka. V současnosti je značka dámského sexy prádla známá po celém světě. Najdete ji ve více než 60 zemí světa od Itálie až po Spojené arabské emiráty.

Sídlo společnosti leží v půvabném polském městě Czaniec s překrásným výhledem na hory. Právě odtud putuje pečlivě zabalené zboží do všech koutů světa.

Hlavním posláním je pocta ženskosti

Co si představíte pod pojmem sexy? Pravděpodobně ženu s postavou světových topmodelek. Jenže podle Obsessive se pod výrazem sexy skrývá sex-appeal, inteligence a dobré srdce. Každá žena může být bohyní, pokud se přijímá takovou, jaká je.

Návrháři v Obsessive navrhují spodní prádlo, které dráždí smysly a zároveň dodává ženám sebevědomí. Zároveň ale vědí, že nejsvůdnější krajkové komplety a nejsmyslnější sexy body vypadají nejlépe na ženě, která má tři zmiňované vlastnosti: sex-appeal, inteligenci a dobré srdce. Ostatně přijetí sebe sama takovou, jaká jste, je mnohem více sexy než dokonalá figura.

Značka nepropaguje prvoplánovou krásu, ale vyzdvihuje sebepřijetí, které podle ní dává ženě vnitřní kouzlo. Toto vnitřní kouzlo je vidět na jejich očích a muže neskutečně vzrušuje. To, že je žena sexy začíná už v její hlavě a pozitivně ovlivňuje nejen její pohodu, ale také spoustu dalších oblastí jejího každodenního fungování. Je to klíč k úspěšnému životu.

zdroj: unsplash.com

Nuda v ložnici nemá místo

Manželé Szpilovi značku založili s ohledem na páry. Soustřeďují se především na to, aby páry čerpaly potěšení ze společného bytí, ale také se soustředí na žhavou atmosféru v ložnici, která je kořením společného života. Bojují proti nudě a rutině a právě proto, si erotické a svůdné spodní prádlo Obsessive získalo srdce párů po celém světě.

Od založení společnosti uplynula pěkná řádka let a mnohé se změnilo. Ženy mluví o svých potřebách mnohem více a Obsessive na ně reaguje. Právě proto neustále roste a snaží se plnit veškeré požadavky, které dámy na svůdné a sexy soupravy spodního prádla mají. Velkou předností značky je to, že své zboží nabízí v široké škále velikostí, a to od S až po velikosti několika XL. Skutečně každá žena se může předvést v erotické podprsence nebo v sexy kalhotkách.

Značka, která dokázala zkombinovat sexy střih s pohodlím a kvalitními materiály

Můžete si pořídit sebesmyslnější spodní prádlo, ale pokud vám nebude dokonale sedět a hýčkat vaši pokožku, nikdy se v něm nebudete cítit uvolněně. A právě to, jak se ve spodním prádle cítíte, ovlivňuje to, co z vás vyzařuje.

Obsessive věnuje pozornost nejen designu, ale také perfektní kvalitě. Pro výrobu používají nejlepší a pečlivě vybrané materiály. Krajky jsou jemné, satén příjemně hýčká kůži a pružné tkaniny v bodystocking se dokonale přizpůsobí vašim křivkám. Spodní prádlo, sexy košilky i kostýmy kombinují perfektní vzhled s dokonalým pohodlím, což je jednou z největších předností zboží této značky.

Spodní prádlo podle vašich představ

V nabídce značky Obsessive si vyberou i ti nejnáročnější zákazníci. Objevte elegantní i svůdné košilky, které jsou k dostání v přiléhavějších i roztomilých babydoll střizích. Zamilujte se do rafinovaných průhledných podprsenek a kalhotek, které odhalují hodně, ale zároveň ne všechno. Přilákejte pozornost ke spodní části svého tělo v krajkových kalhotkách, sexy tangách nebo rafinovaných erotických kalhotkách.

Nudu v ložnici můžete zahnat i v županu. Nemáme však na mysli huňaté župany, do kterých se zabalíte po koupeli. Rozpoutejte vášeň v sexy a svůdných županech ze saténu či krajek. Chcete vykročit z rutiny všedních intimních chvilek? Nakráčejte před svého partnera v sexy dámském body nebo erotickém korzetu s podvazky. A pokud si rádi hrajete, zvolte některý ze žhavých kostýmů. Nechte svého manžela poznat, jaké to je, strávit noc s letuškou, policistkou nebo pokojskou.

Svůj „ložnicový“ outfit můžete vyšperkovat i doplňky Obsessive. K dodání jsou rafinované tělové šperky, podvazky nebo punčocháče. Sáhnout můžete i po kosmetice s feromony. Co takhle smyslný parfém nebo koupelovou bombu, které umocní příjemné pocity? Pro ženy, které na sebe rády upozorňují u vody, jsou dostupné také netradiční plavky.

Už víte, čím svého partnera v ložnici překvapíte?

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 967 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí