Víkendový výprodej
Doprava zdarma
Víkendový výprodej

Jak nakoupit spodní prádlo pro svého partnera (video uvnitř článku)

Uveřejněno: 16.10.2017
Kategorie: TIPY

Spodní prádlo a celkově oblečení je důležitým faktorem ve vztazích, a pokud má váš partner či partnerka hororový vkus, nebojte se, pomůžeme vám. Přinášíme několik tipů, jak upgradovat partnerův šatník a udělat z nakupování zábavnou hru. Čtěte dál nebo se mrkněte na video.

Blíží se Vánoce a tak je nám jasné, že chcete své polovičce nebo komukoliv zakoupit nové a hlavně vhodné spodní prádlo, které hraje důležitou roli v šatníku nejen žen, ale také mužů. Často se stává, že jeden z partnerů nemá zrovna sympatický vkus v oblasti oblečení nebo prádla a to samozřejmě vede k rozporům či dokonce k rozchodu. Proto se nyní podíváme na několik tipů, které inklinují k lepším zítřkům.

 

#nebuďteAGRESIVNÍ ANEB CO TEDY URČITĚ NEDĚLAT!?

Pokud chcete, aby vaše polovička změnila šatník, určitě na to nejděte agresivně, protože tím doslova zabijete veškeré šance na změny. Jestli tedy váš partner nosí prádlo, které se vám nelíbí a jemu ještě k tomu nesluší, tak na to musíte jít vychytrale. Příklad? Řekněme, že váš partner nosí slipy, které jsou pro vás absolutní hrůzou. Nenápadně mu začnete ukazovat delší střihy, nebojte se mile naznačit, že by se vám na něm líbily i jiné kousky. V praxi to znamená, že mu koupíte jeho oblíbené slipy, přesto hezčí, stylovější a k tomu přihodíte například boxerky, trenky, jocksy. Prostě něco nového, módního, vzrušujícího. Váš partner časem zjistí, že to má své výhody.

  

#najděteZPŮSOB ANEB I NAKUPOVÁNÍ MŮŽE BÝT VÝHODNÉ A ZÁBAVNÉ

Nemůžete vašeho partnera dokopat, aby si koupil nové spodní prádlo? Zkuste to jinak. Vždy lze najít strategický způsob, který funguje. Zkuste akce, slevy a hlavně do nakupování vneste zábavu. Vyjděte si s partnerem do obchodu a poddejte se vychytralé hře. Vy nakoupíte prádlo partnerovi a váš partner nakoupí prádlo vám. Tím pádem dosáhnete vytoužené změny a ještě se o svém partnerovi dozvíte něco nového (minimálně v jakém spodním prádlo si vás představuje).

 

#HOROR ANEB CHCETE ZMĚNU, NE ROZCHOD!

Jestli se vám chce z šatníku vašeho partnera zvracet a šuplík se spodním prádlem vám přináší pocity úzkosti, tak rozhodně nenapodobujte vraždící scénu z hororového snímku – Psycho. Ne-e-e! Jak už jsme naznačili, nevytvářejte nepříjemný nátlak, protože ten povede akorát k hádce. Je velmi důležité, abyste spolu mluvili, došly k nějakému kompromisu, což znamená, že si musíte připravit pár strategických argumentů, ale rozhodně na něj nejděte agresivně, protože nátlak způsobí, že nevzhledné prádlo bude nosit dál a nebude s tím navíc chtít nic dělat. Chcete ZMĚNU, ne ROZCHOD.

  

#KDYŽtoNEJDE #TAKtoNEJDE ANEB NEPŘEMLOUVEJTE HO! BUĎTE CHYTŘÍ.

Někdy se stane, že si partner stojí za svým a vy se tak musíte smířit s děsivým střihem spodního prádla, který vám nic neříká. Pokud má rád slipy a vy ne, smůla. Musíte to respektovat, protože otázka vkusu zničila mnoho vztahů. Naštěstí pro vás i zde platí vhodné triky. Existují totiž slipy a existují slipy, chápete? Takže pokud se vám nelíbí slipy značky Honkaratokonta, sáhněte například po Calvin Klein. Věřte nám! Zatímco v první variantě může váš partner vypadat jako odpad, v té druhé bude sexy bůh nebo bohyně. No není to prima?

 

#JDĚTEnaTOfikaně ANEB ZA KAŽDÉ SITUACE PLÁNUJTE DOPŘEDU.

Může se stát, že s vaším partnerem půjdete nakoupit spodní prádlo, což nemusí být jeho vysněné trávení dne, proto se ujistěte, že koupíte i něco jiného, než spodní prádlo. Jděte na to fikaně. Popřemýšlejte o tom, co má váš partner rád a nalákejte ho na oblíbené produkty. V rámci zábavného dne plných nákupů oblíbených věcí, také zajdete do obchodu se spodním prádlem a uvidíte perfektní kousek, který zkrátka partnerovi musíte koupit, protože v něm bude neskutečně sexy.

 

#ESHOPbaby ANEB DOMA JE DOMA.

Je všeobecně známo, že ne každý miluje hodinové výpravy za nákupem, proto můžete zvolit eshopy. Například Trenýrkárna má nejen kamenný obchod, ale také vymakaný eshop. Nakupovat z pohodlí svého domova může být vzrušující, tak proč to nezkusit?

  

#ZÁVĚR ANEB ZEPTEJTE SE.

Máme hotovo lidičky. Probrali jsme spolu absolutně všechno ohledně této problematiky, ale kdyby se náhodou našlo ještě něco dalšího, nebojte se reagovat. Rádi pomůžeme.

  

#SOUTĚŽ NA YOUTUBE!

Trenýrkárna každý týden přinese alespoň jeden díl pořadu Trenýrkárna, kde se dozvíte absolutně vše ohledně problematiky spodního prádla a navíc si ještě zasoutěžíte. Stačí, když si otevřete naše nejnovější YouTube video – JAK NAKOUPIT SPODNÍ PRÁDLO PRO SVÉHO PARTNERA a napíšete do komentářů vaše nejlepší či nejhorší zážitky se spodním prádlem. Tři z vás vyhrajete 500 Kč voucher do Trenýrkárny. Těšíme se na komentáře.

AUTOR: Matěj Kašpar

pinterest

Sdílejte tento článek

Přidat komentář