120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

JAK SE STÁT MODELEM NA SPODNÍ PRÁDLO

Uveřejněno: 20.06.2019
Kategorie: TIPY

Pokud máte modelingové ambice a toužíte po kariéře v oblasti spodního prádla, ale zároveň nevíte, co to obnáší, jste tady správně. Trenýrkárna.cz přináší TIPY a RADY, které na cestě za vaší vysněnou kariérou oceníte.

Než však začneme, je třeba si uvědomit, že práce modela spodního prádla je nejnáročnější, co se mužského modelingu týče. Abyste se objevili v magazínech, televizi, v katalozích a podobně, musíte být trpěliví, důvěřovat si a hlavně mít nekonečné odhodlání. Takový model musí také dodržovat zákony životosprávy, hygieny, pravidelně posilovat a celkově se o sebe starat. Tím to však nekončí, schopnost pracovat s fotografy a uměleckými režiséry je naprostou nutností. Stále jste tu? Pecka! Pojďme to tedy podrobně probrat.

  

TĚLO A ŽIVOTOSPRÁVA

Každý model si musí sestrojit plán stravy a cvičení, který podpoří ideální tělo pro reklamy na spodní prádlo. Pravidelně běhejte, zaměřte se na silový trénink, protože bez svalstva to zkrátka nepůjde. Jezte potraviny, které mají nízký obsah nasycených tuků a vysoký obsah bílkovin. Můžete také zkusit keto dietu, která neobsahuje žádné sacharidy.

  

PROFESIONÁLNÍ PORTFOLIO

Vytvořte si profesionální portfolio a webové stránky. Internet je plný nadaných amatérských fotografů, kteří hledají modely pro různé projekty. Portfolio musí být různorodé, to znamená, že do něj zařaďte nejen fotografie ve spodním prádle, ale také v oblečení, záběry hlavy, různé pózy atd. Výsledek musí vyjadřovat vaší osobnost a charisma.

  

ŽIVOTOPIS

Do portfolia zařaďte také životopis. Ten musí obsahovat informace o předešlých zkušenostech z oblasti modelingu, herectví apod. Nezapomeňte na atletické dovednosti či jiné schopnosti, které se mohou v této kariéře hodit, a naopak se vyhněte zbytečným informacím, které s touto prací nemají nic společného. Uveďte věk, výšku, váhu, hmotnost, velikost pasu, oblečení atd.

  

MODELINGOVÁ AGENTURA

Udělejte si průzkum v oblasti modelingových agentur třeba na firmy.cz. Kontaktujte modelingové agentury a castingové ředitele. Tak se totiž dostanete k práci ještě před oficiálním zveřejněním. Každý den kontrolujte online svět, jelikož nabízí plno zajímavých nabídek. Choďte na castingy. Vždy posílejte emaily na vysoké úrovni včetně portfolia s životopisem, hovory a schůzky zvládejte jako profesionál.

  

BEZ AGENTA

Jestliže nemáte agenta, hledejte příležitosti. Kontaktujte společnosti se spodním prádlem, což zahrnuje i obchody, které produkují katalogy či pro internetové stránky využívají modely. Dále platí rady z předchozího bodu. Buďte vytrvalí a nezapomeňte, že většina modelů je mnohokrát odmítnuta, než se jím dostane vysněné práce.

Trenýrkárna.cz nabízí přes 30 značek, které zahrnují velké množství produktů v nejrůznějším cenovém rozpětí – ZDE.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí