120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Jaké spodní prádlo nosí české celebrity? Nechte se jimi inspirovat!

Uveřejněno: 29.12.2020
Kategorie: OSOBNOSTI , TIPY

I v našem českém rybníčku se najdou celebrity, které se rády nechají „nachytat“ ve spodním prádle. Dávno totiž už neplatí, že se spodní prádlo musí schovávat před zraky ostatních. Dnešní móda velí, ať si každý nosí bez ostychu to, co se mu právě líbí. Luxusní spodní prádlo plné důmyslných krajek a strappy pásků tak zažívá velký boom! A české celebrity samozřejmě s módními trendy drží krok. Jen se podívejte sami, jak se jim spodní prádlo povedlo zkombinovat.

Nikol Švantnerová zazářila v Karlových Varech

zdroj: preciosacomponents.com

Průhledné šaty vyrobené jen ze samých zářivých kamínků? To pro Nikol není žádný problém. A ani pro vás být nemusí. Hlavní je zvolit kvalitní tělové bezešvé spodní prádlo a případně nálepky na bradavky stejně jako to udělala Česká Miss z roku 2015. Ta tento model vynesla na 53. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, kde okamžitě její róba sklidila obrovský obdiv.

Šaty pochází z dílny sourozenců Ponerovi a ozdobeny jsou sto padesáti křišťály ze sítě Preciosa. Návrhářské duo Ponerovi společně s Nikol Švantnerovou tak všem ukázali, že i průhledné šaty lze vynést do společnosti, pokud se doplní decentním spodním prádlem.

Provokativní prádlo v podání zpěvačky Sharloty

zdroj: paonlabel.com

Známá rapperka Šarlota Frantinová, v hudebním světě známá jako Sharlota, má osobitý styl oblékání, který boří všechny zaběhnuté konvence. Ostatně to i její hudba, díky čemuž sklízí velký úspěch.

Na fotce ji můžete vidět v pudrově růžovém setu spodního prádla značky Paon Label, na jehož vzniku se podílela. Set se skládá z podprsenky bez kostic a vysoko vykrojených tang. Stylem prádlo přesně odpovídá její osobnosti a vizáži, v níž se pojí mnoho kontrastů. A právě proto podprsenku zdobí trendy kovové kroužky a odepínací choker, což jsou sexy detaily, které jsou v mírném rozporu s něžnou růžovou barvou.

Trend braletek místo topu následuje Pavlína Jágrová

zdroj: paonlabel.com

Pavlína není na české módní scéně žádným nováčkem. Že vám její jméno něco říká? Pavlína je totiž neteř slavného hokejisty Jaromíra Jágra.

Její styl je čistě minimalistický a sofistikovaný. Tomu také odpovídá zvolená nevyztužená krajkovaná podprsenka a krátký bílý top z druhé fotografie. Ten vy klidně můžete nahradit sportovní podprsenkou od Calvina Kleina nebo crop topem. Obě varianty by s otrhanými džínami s vysokým pasem, přehozeným kardiganem a sandály vypadaly moc dobře.

Černá je nestárnoucí klasika. Své o tom ví influencerka Dewii

zdroj: paonlabel.com

Dewii je blogerka, výživová poradkyně a autorka knížky o veganství, která moc dobře ví, že vsadit na černou se vždycky vyplatí. Černé spodní prádlo je totiž rafinované, sexy a nadčasové. Přesto je ale vidět, že se jedná o velice moderní kousky, neboť prádlo zdobí sexy průsvitná látka a pásky.

Na prvním modelu od české značky Paon Label si také můžete všimnout, že ačkoliv set tvoří kalhotky s vyšším sedem a sportovní podprsenka s výstřihem u krku, na sex-appealu jí to vůbec neubírá. Zahalující střih kompenzuje totiž průhledná síťovina, ztmavená jen na intimních partiích. Na další fotce pak můžete vidět, jak takové sexy černé prádlo můžete zkombinovat.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 994 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí