120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Jarní výprodej! Slevy až 80 %
Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

JAKÉ SPODNÍ PRÁDLO NOSÍ POHLEDNÝ HEREC LUMÍR OLŠOVSKÝ?

Uveřejněno: 04.05.2019
Kategorie: OSOBNOSTI

Máme tady další týden a to znamená jediné - rozhovor se zajímavou osobností. Tentokrát jsme pro vás vyzpovídali talentovaného herce, režiséra, moderátora a dabéra. Lumír Olšovský nám na sebe prozradil mnoho zajímavých informací, tak se pohodlně usaďte a jděte na to.

Ahoj Lumíre, začneme klasickou otázkou – jak se momentálně daří?

Ahoj, nejlépe by mě asi obecně charakterizovalo slovo: zmateně. Tak žiju, tak se dějí věci kolem mě, tak přicházejí nové, většinou úžasné události. Momentálně mám před další premiérou. A Billy Elliot bude určitě patřit k mým pracovním vrcholům. Život mě baví. Neomylně se asi blížíme k naplnění mého nového sloganu: “Na muzikál? Do Plzně!“.

    

Jsme obchod zaměřený na spodní prádlo, proto nás samozřejmě zajímá, které prádlo ty sám upřednostňuješ?

Jednoznačně krátký boxerky. Naposled jsem si koupil zásobu s divokými motivy – kytky, ptáci, ornamenty. Pak asi přijde zase střízlivější období. A často se snažím spoďáry sladit se zbytkem oblečení. Já vím, že asi zbytečně, ale pro jistotu. (smích)

  

Jaké preferuješ spodní prádlo na svém protějšku?

Můj protějšek nosí především prádlo, které mu koupím já. Samozřejmě, jak to tak u protějšků bývá, platí i u mě pravidlo – čím míň, tím líp!

   

Oblíbená značka?

To se smí? ES, Addicted, Zara.

  

Ranní rituál?

Pravidelná hygiena, přísahám. Ujíždím si na mazání těla a často vůbec nesnídám. Pak si teda taky musím nutně projet mobil, abych zjistil, co nového se přes noc událo ve světě.

  

Tři věci, bez kterých neopustíš byt? (nepočítá se mobil, klíče a peněženka) 

Diář – proboha! Pak ty hodinky, které mi tak rády kecají do života, třeba abych se hýbal, že dlouho sedím, nebo že jsem právě vyběhl denní dávku poschodí. A do třetice samozřejmě pusa od muže.

Oblíbená hudba?

Soundtracky muzikálů a repertoár Óčka a Evropy 2. Taky někdy symfonická klasika.

     

Který seriál/film si vždy rád pustíš?

Mám nejvíc rád filmy, které znám. Novinky si nepouštím, můj mozek není doma už schopen učit se nové zápletky a jména postav. Možná leda kdyby přišly nové díly Hobita. Jinak cokoliv z české filmové historie a pohádky, ty znám nazpaměť.

     

Nynější plány? Aktivity? Tvorba?

Budu se snažit nezpanikařit do premiéry Billyho, to je fakt mezník. Pak mě čekají rychlé přípravy na podzimní bombu u nás v DJKT v Plzni – rakouskou Elisabeth. Mezitím režírování dětských pořadů v televizi, zahrát pár zájezdovek, uspořádat festival uměleckých škol - Na scénu! a pár běžnějších věcí. A také plánuji odpočinek, ale ten se nějak pokaždé odsouvá na později…

   

Vypadáš skvěle, jak se udržuješ ve formě? Nějaké tipy?  

A když si ještě představím, že by to šlo líp! Málo cvičím, málo spím, postava se hroutí. Ale nejúčinnější aktivizační droga je dobrá nálada (mimořádně nabíjející je lichotka, takže díky, jdu zvedat činky!). (smích)

    

Když nepracuji, tak…

…ležím v sauně. Nejdřív mě napadlo: …tak pracuji. Ale nene, jsou i hodiny, které mám jenom pro sebe nebo pro přátele.

    

Co ti zaručeně udělá radost a co ti naopak rozproudí krev?

Radost mi dělá cizí úspěch, když jsem se v něm přičinil. Pak jakákoliv plechovka, a taky když se nějaký problém sám vyřeší. Vzteká mě nejvíc neochota a amatérizmus. Všechno ostatní míň.

    

Kde tě lidé mohou sledovat?

Na FBInstagramu - mám dva. Neptej se proč, netuším to.

Děkuji za rozhovor a přeji krásný den.

I tobě a všem, kteří dočetli až sem.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

Archiv Lumír Olšovský, Petr D. Mráček

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 017 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí