120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Jarní výprodej! Slevy až 80 %
Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Kalhoty na spaní – objevte jejich výhody

Uveřejněno: 03.03.2022
Kategorie: MÓDA , TIPY

Dokážete si představit něco příjemnějšího, než se po náročném dni konečně uvelebit v posteli a nechat se unášet sladkými sny? Cítit se skvěle můžete i díky kalhotám na spaní, které vám zajistí ten pravý požitek z lenošení. Jak vybrat ty správné a čemu se naopak vyhnout?

 

Často podceňovaná síla spánku

Určitě si vybavíte mladá léta, kdy vám kvalitní spánek nepřipadal nijak zvlášť důležitý. Mohli jste přijít z večírku až ráno a spánkový deficit jste ani nepocítili. Spali jste ve vytahaném tričku nebo pyžamu, které ještě pamatovalo vaše dětství a měli zcela jiné priority, než se zabývat odpočinkem nebo dostatečným počtem hodin v posteli.

S přibývajícím věkem ale mnoho z nás pociťuje větší touhu po pohodlí, energie už taky není, co bývala, a proto přisuzujeme spánku mnohem vyšší příčky v našich prioritách. Zásadním předpokladem je cítit se pohodlně. Odzvonilo časům, kdy jste chodili spát v tričku vašeho staršího sourozence. Dnešní doba je natolik uspěchaná, že o to víc stojí za to věnovat pozornost pohodlí, odpočinku a relaxaci. Pohodlné pyžamo je proto důležitou součástí.

 

Móda v posteli vám musí sedět

Pokud se nejedná vyloženě o romantický večer s partnerem, kdy se předpokládá, že na sebe obléknete hezký kousek erotického prádla, zvolte si vždy přesně to, v čem je vám více než příjemně. Sexy prádlo vám sice zajistí rozvášněný protějšek, ale jen málokdo si dokáže představit kvalitní spánek v podvazcích nebo pánských tangách. Pohodlné spací kalhoty vám naopak váš odpočinkový čas zpříjemní.

Pyžamo by vám nemělo při spaní zavázet v žádném ohledu. Skvělým kouskem do vašeho šatníku mohou být právě kalhoty na spaní, které využijete nejen při snění, ale i ve volném dni, kdy si dovolíte lenošit a potřebujete se cítit komfortně.

 

Kalhoty na spaní? Vybírejte s citem

V dnešní době si můžete vybrat z velkého množství dámskýchpánských kalhot na spaní, košilek i pyžam. Klíčovým předpokladem pro kvalitní spánek je zaručeně výběr správného materiálu. 100% bavlna vám zajistí dostatečné pohodlí a nezpůsobí žádnou alergickou reakci. Střih spacích kalhot by měl být volnější, aby vás nijak neomezovaly a nepnuly. Pozornost věnujte i oblasti pasu. Kdo by se cítil příjemně, pokud mu břicho stlačuje nešikovně umístěná guma?

Pokud si skutečně uvědomíte, kolik času trávíte v posteli, nepřijde vám zbytečné investovat do kvalitního kusu oblečení na spaní. Ať už pro pocit luxusu doma nebo abyste zazářili na pyžamovém večírku, nabízí dámsképánské spací kalhoty světoznámé módní značky. Stačí si vybrat vám sympatický odstín a vzor a můžete si užívat chvíle skutečného pohodlí.

 

O trochu víc luxusu nikdy neuškodí

V čem spíte, milé dámy? Vnímáte rozdíl mezi tím, v jakém pyžamu jste ulehly do postele v patnácti, dvaceti nebo pětatřiceti? Význam přikládáte určitě také tomu, zda jste v pohodlí domova nebo nocujete u přítele nebo na dovolené. Slušivý kousek na spaní si ale můžete pořídit i na domácí lenošení. V kalhotách na spaní se budete cítit skutečně uvolněně a můžete si před spaním nebo během dne dopřát šálek dobrého čaje s kvalitní knihou nebo zajímavým filmem. Pohodlné pyžamo vám zpříjemní každou volnou chvíli, kterou si dopřejete.

Dámské kalhoty na spaní si vyberte ve své oblíbené barvě, zvolte rafinované vzory nebo klasiku černé a s jistotou se budete cítit i vypadat úžasně. Spací kalhoty světoznámé módní značky zaručeně oslní vaše kamarádky na pyžamové párty a vám dodá náležitou porci luxusu. Bavlněné dlouhé kalhoty na spaní oceníte například v zimním období. Přesto, že je u vás doma správně vyhřáto, ložnice by měla zůstat chladnější místností pro váš kvalitní spánek. V pohodlném pyžamu se nebudete mít chuť ztuhle schoulit pod peřinou a ráno vás nepřekvapí ani závan mrazivého vzduchu.

 

I muži mají své dny…

Většina mužů upřednostňuje spaní jednoznačně bez pyžama. Cítí se volně, nikde je nic nestahuje a přiznejme si otevřeně, že je to svým způsobem sexy. Ano, v posteli. Méně přitažlivě už tento fakt vnímají jejich partnerky v případě, že je stejně neoblečené potkají například i ráno u jídelního stolu. Proto si tento akt, pánové, ponechejte pouze jako možnost erotického překvapení vaší partnerky.

Pokud jsou vám tyto situace poněkud známé, možná právě váš partner ještě nevyzkoušel kalhoty na spaní. Jsou vyrobeny z pohodlného materiálu, v pase mají příjemnou gumu, která se nezařezává a volné nohavice pánům dopřejí dostatek svobodného pohybu. Navíc si pánové mohou vybrat z různých odstínů barev i vzorů, stylové i sportovně střižené tepláky na spaní. I muži se čas od času potřebují cítit komfortně a dopřát si odpočinek od každodenního formálního oblečení. Lenošit jako Cristiano Ronaldo? V luxusních pánských kalhotách na spaní zcela jednoduše.

 

Ryze osobní záležitost

Ať už na sobě máte košili po dědečkovi, triko staršího bratra, saténovou košilku nebo opravdu kvalitní pyžamo, dbejte především na to, abyste se cítili vždy příjemně. Nepodléhejte módním výstřelkům, ty mají většinou s kvalitním spánkem jen málo společného. Pohodlné a kvalitní spací kalhoty vám mohou dopřát přesně ten pocit, když si zalezete pod svou oblíbenou tulidečku a necháte se unášet na vlně bezstarostného odpočinku. Ten občas potřebujeme všichni, abychom se mohli zas a znovu probouzet s dostatečnou energií pro vše, co nám život přinese.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí