120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Jarní výprodej! Slevy až 80 %
Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Kdo z 12 sympaťáků se stane vítězem soutěže Muže roku 2023?

Uveřejněno: 01.09.2023
Kategorie: OSOBNOSTI , SOUTĚŽ , SPOLEČNOST , TOP

Již 24 let se v České republice koná pánská soutěž krásy Muž roku. Stejně jako předchozí roky i letos šarmantní muže do trenek a boxerek dostala Trenýrkárna.cz, která soutěž sponzoruje spodním prádlem značky Styx. Kdo patří mezi finalisty Muže roku 2023 a jak můžete pro svého muže roku hlasovat v soutěži Borec Trenýrkárna.cz na sociálních sítích Trenýrkárny?

zdroj: zenysro.cz


Kde jinde by měli pánové předvést svoji krásu než v soutěži Muž roku?


Proč by měly být soutěže krásy věnované jen ženám? Aby ani pánové nepřišli zkrátka, založil v roce 2000 David Novotný soutěž krásy věnovanou mužům. Muž roku letos slaví své 24. narozeniny.


David Novotný je organizátor společenských akcí. Je patriotem města Náchoda, ze kterého pochází, a tak není divu, že jde o domovské město dnes již celorepublikově známé soutěže krásy Muž roku. Z počátku měla soutěž spíše regionální charakter, ale dnes je již celorepubliková. Přihlášky do soutěže Muž roku mohou podat pánové, kterým je mezi 19 a 33 lety a mají české občanství.


Účast v soutěži je pro pány prestižní záležitostí, jelikož se jim otvírají dveře do dalších celosvětových soutěží krásy. Díky tomu, že má pořadatel licence na mezinárodní soutěže pánské krásy Mister International, Manhunt International, Men Universe Model a další, mohou pánové svou krásu porovnávat s dalšími krasavci z celého světa. A to, že jsou hezký nejen český holky, ale také kluci, ukazuje jejich vysoké umístění v těchto soutěžích. Například v roce 2011 obsadil 2. místo v soutěži Mister International Martin Gradavský. V roce 2014 patřilo v této soutěži 3. místo Tomáši Dumbrovskému. Vítěz Muže roku 2022 Matěj Švec se v této soutěži dostal do Top 16.



zdroj: expres.cz


Nejde jen o hezkou tvář a namakané tělo


Pánové nedostanou titul jen tak zadarmo. Nestačí mít pěknou tvář a vyrýsované svaly. Jde také o šarm, intelekt a schopnost si osvojit dovednosti, se kterými se většina kluků až do soutěže nesetkala.


Do 24. ročníku se přihlásilo 905 zájemců, ale mezi finalisty se dostalo jen 12 z nich. Velké finále letos proběhne 25. srpna v Náchodě. Loni se konalo v náchodském Městském divadle Dr. J. Čížka.


Dvanáct soutěžících absolvovalo tradiční dvoudenní soustředění, kterého se zúčastnil nejen ředitel David Novotný, ale také celá řada celebrit. Pánové měli nabitý program. S fotografem Jiřím Hermanem ml. fotili fotky ve společenských oblecích, volnočasovém oblečení a ve spodním prádle.


Kromě toho prošli školením rétoriky, které vedl Jan Přeučil, natočili medailonky, poskytovali rozhovory médiím a cvičili chůzi i choreografii, se kterou budou perlit během finálového večera.

zdroj: sedmicka.tyden.cz


Aby pánové během soustředění na chvíli zapomněli na stres, mohli se odreagovat koncerty. Do Vily Lanna v pražské Bubenči je přišly podpořit známé osobnosti. Zazpívala například Jana Fabiánová, Anna Julie Slováčková, Jan Bendig nebo Marian Vojtko.


Sebevědomí muži ve stylových trenkách a boxerkách


Účastníky soutěže Muž roku 2023 do spodního prádla obléká Trenýrkárna.cz. Ve spodním prádle značky Styx finalisté absolvovali soustředění, tiskovku a objeví se v něm i 25. srpna ve finále. V rámci Muže roku vyhlašuje Trenýrkárna.cz soutěž Borec Trenýrkárna.cz, jejíž vítěz vyhraje sadu trenek na celý rok. Chcete podpořit svého favorita? Hlasujte na sociálních sítích Trenýrkárna.cz


Komu můžete fandit?


Podle ředitele soutěže Muž roku 2023 se letos přihlásili zejména pánové z oboru stavebnictví. Dříve se hlásili spíše studenti a fitness trenéři. Nejmladšímu finalistovi je 22 let, nejstaršímu 33. Každý z finalistů má svého patrona či patronku z řad celebrit, kteří je vyzpovídali na tiskovce.


Kdo patří mezi finalisty soutěže Muž roku 2023?

  1. Jan Černohorský – 27letý podnikatel z Nové Strašecí, který se věnuje boxu a čtení. Jeho patronkou je Jitka Sedláčková.
  2. Matteo Lucano – student fyzioterapie, kterému je 23 let a pochází z Kralup nad Vltavou. Jeho patronkou je Michaela Dolinová. Matteo rád poslouchá Franka Sinatru a posiluje.
  3. Alexandros Panayi – 26letý zubní lékař z Prahy s kyperskými kořeny. Provozuje taneční školu a jeho patronkou v soutěži je Jitka Kocurová.
  4. Lukáš Kupkovič – fitness trenér z Chebu, kterému je 22 let. Svůj volný čas nejraději tráví posilováním. Patronkou mu je Michaela Nosková a Dominik Chabr.
  5. Jan Koželuh – 33letý stavbyvedoucí, který pochází z Klatov. Na tiskovce prozradil svým patronům Kateřině Macháčkové a Lukáši Vitlovi, že rád hraje fotbal a věnuje se acroyoze.
  6. Jan Legát – je stavbyvedoucím. Žije v Praze a je mu 33 let. Jeho patronkou je Hana Mašlíková, která na tiskovce zjistila, že se Jan do soutěže přihlásil sám, aby vyzkoušel něco nového.
  7. Rostislav Procházka – pracuje jako specialista správy pohledávek. Je mu 22 let a pochází ze Znojma. Patronská křídla nad ním drží Denisa Pfauserová a Tomáš Magnusek. Rosťa se svěřil s tím, že se rád chopí příležitostí a snaží se brát věci s nadhledem.
  8. Tomáš Hruška – živí se jako referent obchodu pro lesní techniku. Je mu 23 let a kromě posilovny se věnuje také svojí motorce. Jeho patronkou v soutěži je Petra Dobrovská.
  9. Stefanos Panayi – 22letý rodák z Kypru, který studuje na stavební fakultě. S bratrem vede taneční školu a jeho patronkou je Zuzana Bubílková.
  10. Josef Jakab – pracuje v rádiu, je mu 26 let a pochází od Mělníka. Volný čas rád tráví hraním fotbalu. Patrony se mu stali Vojta Urban a Betty Minaříková.
  11. Dominik Neoral – ve 32 letech je obchodním ředitelem. Do soutěže se přihlásil sám a jeho kmotry jsou Lucia Sosna a Peter Pecha.
  12. František Knobloch – 23letý student práv a molekulární biologie a biochemie, který zároveň pracuje. Pochází z Hostivice. Jeho patronka Veronika Žilková se o něm dozvěděla, že hraje zejména beach volejbal.


zdroj: expres.cz


Který z pánů je pro vás jednička? Hlasujte v naší soutěži Borec Trenýrkárna.cz a zvolte si svého muže roku.
 
 

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 017 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí